GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): două ecrane care lucrează împreună

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 12:55 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 12:55

De la lansarea primei generație de laptopuri cu doua ecrane, ASUS a îmbunătățit constant acest concept, astfel, noul Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) se laudă cu noul ecran principal OLED cu rezoluție 2.8K, aspect îmbunătățit 16:10, rată de împrospătare fluidă de 120 Hz și un timp de răspuns neobișnuit de 0.2 milisecunde, caracteristici care se traduc simplu prin detalii excepționale la afișarea imaginilor în mișcare.

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) este un laptop care vine în întâmpinarea creatorilor și a celor care lucrează de la distanță, din orice locație, cu un spațiu de lucru mărit, însă, totodată, compact, și cu un nivel de performanță capabil să ruleze și cele mai dificile sarcini fără timpi de așteptare.

Display OLED la 120 Hz cum nu ai mai văzut

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): două ecrane care lucrează împreună

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) dispune nu de unul, ci de două ecrane superbe, pentru că atât afișajul principal cu tehnologie OLED, cât și cel secundar, denumit ScreenPad Plus, împart caracteristicile esențiale: ambele afișează imagini fluide la 120 Hz, dispun de o rezoluție înaltă 2.8K, acoperă în întregime volumul de culoare DCI-P3 și sunt validate PANTONE din fabrică.

Afișajul principal are o diagonală foarte compactă de 14.5 inch, dar cu un raport de aspect 16:10 care oferă mai mult spațiu vertical și este certificat Dolby Vision, fiind un excepțional panou OLED care a primit simultan cea mai importantă certificare HDR pentru un OLED: VESA DisplayHDR 500 True Black, lucru posibil pentru că luminozitatea maximă depășește 550 niți. Ca toate ecranele ASUS OLED, și acesta a fost verificat și certificat de institutul TUV Rheinland pentru emisii de lumină albastră dăunătoare reduse cu 70%, datorită filtrului optic special care îți protejează ochii când lucrezi și seara îți asigură un somn ușor.

Contrastul incredibil de 1.000.000:1 și timpul de răspuns care măsoară 0.2 ms în cazul afișajului principal OLED îți permit să distingi chiar și cele mai fine detalii în timpul scenelor în mișcare și chiar în situațiile în care nu faci decât să derulezi textul într-o pagină web.

ScreenPad Plus: fluxuri de lucru mai eficiente grație ScreenXpert 3

În sprijinul afișajului principal, Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) aduce un ecran secundar ScreenPad Plus îmbunătățit în varianta cu diagonală de 12.7 inch, rezoluție 2.8K, împrospătare la 120 Hz și luminozitate cu o valoare maximă de 500 niți.

La fel ca și afișajul principal, ScreenPad Plus dispune de control tactil și afișează cu precizie înaltă culorile, o cerință obligatorie în mediile profesionale. În plus, prin intermediul Panoului de Control, componentă a aplicației ScreenXpert 3, utilizatorii au posibilitatea de a configura modul în care acesta interacționează cu afișajul principal. Panoul de Control este complet personalizabil și permite controlul rapid și precis al uneltelor de lucru din aplicațiilor de productivitate compatibile: Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom Classic, Premiere Pro și After Effects, cu suportul pentru alte aplicații populare în rândul creatorilor aflat deja în lucru.

Performanță la care te aștepți de la o stație de lucru

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): două ecrane care lucrează împreună

Pentru a putea răspunde tuturor tipurilor de sarcini, Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) utilizează componente de ultimă generație, suficient de puternice pentru a duce la bun sfârșit fluxuri de lucru care erau imposibile acum câțiva ani pe un astfel de laptop. De aceea, în configurația de top se găsește un procesor Intel Core i9-12900H din generația a 12-a cuplat cu o placă video NVIDIA GeForce RTX 3050Ti cu TDP maxim total de 85 Wați.

La răcirea eficientă a acestor două componente contribuie Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra), un mecanism simplu, dar foarte eficace care reușește să îmbunătățească atât răcirea, cât și ergonomia în timpul utilizării prin ridicarea și înclinarea simultană a ScreenPad Plus către utilizator, la un unghi de 12 grade. Astfel, fluxul de aer utilizat pentru răcire crește cu 38%. În completarea sistemului de răcire al laptopului Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402), ASUS se folosește de IceCool, un ansamblu format din două ventilatoare de 12 V cu 93 și 97 de lame subțiri, curbate, și un radiator străbătut de două conducte de căldură cu diametrul de 8mm. Cele două sisteme se ajută reciproc și sunt suficient de capabile pentru a păstra un nivel acustic foarte jos, care nu te va deranja când lucrezi, de doar 28 dB în modul Whisper.

Noul Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) poate fi cumpărat direct din eShop ASUS România.

Și la final o mențiune pe care o vei găsi utilă: prin participarea în campania Părerea ta contează care are loc în această perioadă, participare care implică simpla publicare a unei recenzii de utilizare a noului tău laptop ASUS de minim 200 de caractere pe una dintre platformele participante, la alegere, vei primi gratuit extinderea cu un an a garanției produsului tău.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează