GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

ZERO-ZERO CASHBACK

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2022 11:03 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2022 11:03

A început Mondialul și tu ai început să pariezi: pe echipele tale favorite, pe marcatorii tăi preferați. Vrei să vezi spectacol, vrei goluri, faze interesante, ți-ai facut deja un plan și urmărești cu sufletul la gura evoluția celor mai bune echipe. 

Dar, totuși, la un anumit moment dat, se întâmplă ca într-o partidă pe care ai pariat că marcatorul tău preferat va înscrie, să se termine 0-0... Ce faci? Ai pierdut biletul? Nicidecum! Nu ai pierdut nimic! Pentru că la Fortuna, acum, pentru orice partida care se termină 0-0 dar tu, totuși, ai pariat că marcatorul tău favorit va înscrie, primești automat banii înapoi! 

Nu-i așa că sună interesant? Intră-n joc și descoperă cum funcționează! Bucură-te de fotbal, trăiește spectacolul la cote maxime și pariază cu zero griji!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează