GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ziua decisivă pentru calificarea în semifinalele Ligii Europa și Conference League

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2024 01:55 / Actualizat joi, 18 aprilie 2024 01:55

Seara de joi, 18 aprilie, este dedicată meciurilor retur din sferturile de finală în Liga Europa și Conference League. În toate cele opt meciuri programate totul este posibil, inclusiv ca Liverpool să răstoarne avantajul de 3-0 obținut de Atalanta pe Anfield Road, deși statistica este împotriva ”cormoranilor”. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Opt selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 75!

Din oferta Betano de joi 18 aprilie am ales opt meciuri de fotbal din sferturile de finală din Liga Europa și Conference League, și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 30%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

(22:00) Olympique Marseille – Benfica Lisabona (1-2 în tur)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)

Marseille s-a impus în patru din ultimele cinci meciuri pe teren propriu, echipa din Hexagon având patru victorii consecutive pe Velodrome. Un singur gol a marcat Benfica în patru din precedentele cinci meciuri disputate în deplasare. Aubameyang e principalul om de gol al celor de la Marseille, cu goluri marcate în cinci din ultimele șapte meciuri europene.

(22:00) West Ham United – Bayer Leverkusen (0-2 în tur)
Rezultat final – Bayer Leverkusen (cota 1.91)

Noua campioană a Germaniei este neînvinsă după 43 de meciuri disputate sezonul acesta în toate competițiile, câștigând 38 dintre aceste meciuri. West Ham are doar două victorii pe teren propriu în ultimele zece partide disputate.

(22:00) Atalanta – Liverpool (3-0 în tur)
Rezultat final – Liverpool (cota 1.61)

Statistica este potrivnică celor de la Liverpool înaintea returului de la Bergamo. Nicio echipă în istoria Ligii Europa nu a întors soarta calificării după ce a pierdut manșa tur la trei goluri diferență pe teren propriu. Atalanta este neînvinsă în patru meciuri disputate pe teren propriu în Liga Europa, câștigând trei dintre aceste meciuri.

(22:00) AS Roma – AC Milan (1-0 în tur)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.91)

Ambele echipe au marcat în opt din ultimele nouă meciuri directe. AC Milan a marcat două sau mai multe goluri în 14 din ultimele 15 meciuri disputate în deplasare. În ultimele nouă meciuri disputate de AC Milan în deplasare ambele echipe au marcat în opt ocazii.

(22:00) Fenerbahce – Olympiacos (2-3 în tur)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)

Olympiacos a câștigat ultimele trei meciuri directe cu Fenerbahce. Echipa din Istanbul a pierdut patru din ultimele șase meciuri disputate în Conference League.

(22:00) PAOK Salonic – Club Brugge (0-1 în tur)
Rezultat final – PAOK (cota 1.88)

Echipa pregătită de Răzvan Lucescu vine după o serie de trei meciuri fără victorie. Patru din ultimele cinci meciuri disputate de Club Brugge în deplasare au avut peste 2.5 goluri. Toate cele șase meciuri jucate de PAOK pe teren propriu au avut peste 2.5 goluri. PAOK a marcat opt goluri în ultimele două meciuri pe teren propriu.

(19:45) Lille – Aston Villa (1-2 în tur)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)

Aston Villa a câștigat șase din ultimele opt meciuri în cupele europene. Ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri disputate de Lille. În șapte din precedentele nouă meciuri jucate de Lille pe teren propriu au fost peste 2.5 goluri.

(19:45) Fiorentina – Viktoria Plzen
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.62)

Doar două goluri au fost marcate în ultimele patru meciuri jucate de Fiorentina în toate competițiile. În Conference League, în două din ultimele trei meciuri disputate de Fiorentina au fost sub 2.5 goluri. Echipa din Florența a marcat în fiecare dintre cele cinci partide de pe teren propriu în Conference League.

Peste 2.5 goluri au fost marcate în opt din precedentele nouă meciuri disputate de Aston Villa pe teren propriu. De asemenea, ultimele 12 meciuri jucate de Lille în toate competițiile au fost partide cu peste 2.5 goluri. Jonathan David a marcat zece goluri în ultimele nouă partide disputate.

Cote peste 75!

Pe cele opt meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 75.53 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 3.776,79 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 30% oferit de Betano care înseamnă 1.118,04 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Vezi toate știrile Betano

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează