GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  PROBLEME MEDICALE

Drama teribilă a unui fotbalist român, fost în Liga 2 » Diagnosticat cu o boală gravă, cere ajutor: „Mai mult ca oricând, am nevoie de susținerea voastră!”. Selecționerul României U19 s-a implicat

Denis Dobra are nevoie de ajutor +7   FOTO
Denis Dobra are nevoie de ajutor

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2024 13:14 / Actualizat luni, 18 martie 2024 15:07

Denis Dobra, 28 de ani, fost atacant cu prezențe în eșaloanele inferioare din România, inclusiv în Liga 2, are nevoie urgentă de ajutor. Diagnosticat cu o afecțiune gravă, limfom Hodgkin, stadiul 4, tânărul solicită sprijin financiar pentru a se putea transfera la o clinică din străinătate, deoarece starea i s-a înrăutățit, iar actualul tratament nu mai funcționează.

De mai bine de un an, Denis Dobra, fostul jucător de la Dunărea Călărași, CS Tunari, CS Balotești și Delta Dobrogea Tulcea, trăiește un coșmar.

Noi detalii despre fostul atacant al Craiovei Maxima, după ce a suferit un AVC » Va fi mutat la București
universitatea craiova
Noi detalii despre fostul atacant al Craiovei Maxima, după ce a suferit un AVC » Va fi mutat la București

După o răceală banală, dar care întârzia să i se vindece - inițial a fost diagnosticat cu infecție respiratorie -, medicii au descoperit în urma unui consult amănunțit că acesta suferă de cancer. Mai exact, de un tip de cancer al sistemului limfatic, limfom Hodgkin cu scleroză nodulară de stadiul 2, afecțiune care s-a agravat între timp.

Denis Dobra are nevoie de ajutor
Denis Dobra are nevoie de ajutor
Denis Dobra / Sursă foto: Facebook
Denis Dobra / Sursă foto: Facebook
Denis Dobra / Sursă foto: Facebook
+3 FOTO

Drama fostului atacant Denis Dobra: diagnosticat cu o boală cruntă, nu mai răspunde la actualul tratament

După ce a primit șanse infime de supraviețuire, Denis Dobra a fost operat anul trecut, medicii montându-i un aparat care să-l ajute să respire normal. Un an mai târziu, situația sa e tot una critică, pasul următor fiind transferul la o clinică din străinătate.

„Din păcate, tratamentele pe care le-am urmat nu au avut răspuns favorabil. Am făcut radioterapie, apoi chimioterapie, două scheme de tratament, și boala mea a evoluat.

A trecut un an de când încerc să mă vindec, fără rezultat pozitiv, ba chiar mai negativ decât la început. Am hotărât să încerc să mă tratez la o clinică din străinătate, sperând că voi avea mai multe șanse de vindecare.

Acest drum este lung și costisitor, de aceea am nevoie de ajutorul vostru. Acum, mai mult ca oricând, am nevoie de susținerea voastră”, a transmis Denis Dobra, pe 7 martie.

Conturile prin care Denis Dobra poate fi ajutat:

Diagnosticul primit de Denis Dobra
Denis Dobra are nevoie de ajutor
Denis Dobra are nevoie de ajutor
Denis Dobra / Sursă foto: Facebook
Denis Dobra / Sursă foto: Facebook
+3 FOTO

Selecționerul naționalei U19 s-a implicat

Din acel moment, mai mulți dinte foștii săi colaboratori au încercat să demareze diverse acțiuni prin care să-l sprijine pe fotbalist. Adrian Dulcea, selecționerul României U19, și-a scos la licitație unul dintre tricourile purtate la FC Argeș în urmă cu 15 ani.

Banii obținuți în urma licitației, 5.000 de lei, au fost virați imediat în conturile celui aflat în dificultate.

În urma licitației deschise cu câteva zile în urmă declar câștigător și țin să ii MULȚUMESC DIN SUFLET pentru efort și...

Publicată de Dulcea Adrian pe Duminică, 17 martie 2024

Citește și alte știri de actualitate:

Pace în Ucraina pe durata Jocurilor Olimpice? Putin a răspuns la cererea lui Macron: „Am dubii cu privire la intențiile lor”

VIDEO Momente dramatice în Estudiantes - Boca Juniors » Meciul a fost întrerupt când Javier Altamirano s-a prăbușit pe gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
costel_69
costel_69  •  18 Martie 2024, 18:01

...o exemplificare : https://twitter.com/ThailandMedicaX/status/1769570582948155418

Bogdanm82
Bogdanm82  •  18 Martie 2024, 17:59

Va rog sa ii atrageti atentia Dnei Amalia ca limita de transferuri pentru contul Revolut a fost depasita. Limita pt un cont standard e mica asa ca probabil e necesar sa schimbe tipul contului pt a putea primi transferuri.

costel_69
costel_69  •  18 Martie 2024, 17:43

.. îmi pare rău !...o singură întrebare : s-au conpostat 'sigur și eficient'?....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează