GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  EXCLUSIV

INVESTIGAȚIE GSP ÎN CANADA Mâine dimineață în Gazetă: direct din Toronto, PRIMA REACȚIE a firmei acuzate de Halep că i-a DISTRUS cariera!

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2023 22:22 / Actualizat miercuri, 27 septembrie 2023 22:34

Gazeta Sporturilor este în aceste zile în Canada și investighează la fața locului, prin reporterul special Costin Ștucan, culisele afacerii „Suplimentul contaminat cu Roxadustat”. Primele detalii neașteptate vor fi publicate mâine în zori de GSP!

Suspendarea Simonei Halep s-a transformat într-unul dintre cele mai răsunătoare afaceri de dopaj din sportul ultimului deceniu. Tribunalul Sports Resolutions a decis că Halep s-a dopat, în timp ce ea a susținut că e victima unui produs contaminat.

Suplimentul în cauză este produs de o companie din Canada, așa că Gazeta a traversat Oceanul pentru a încerca să găsescă pentru publicul din România explicații, dovezi și reacții relevante la fața locului, în dialog cu cei implicați direct.

Mâine dimineață în Gazetă: direct din Toronto, PRIMA REACȚIE a firmei acuzate de Halep că i-a DISTRUS cariera!

Într-un district din estul orașului Toronto, reporterul special GSP Costin Ștucan l-a găsit pe unul dintre proprietarii firmei care a produs colagenul Keto MCT Schinoussa, indicat de Simona Halep drept cauza pentru „dopaj involuntar”

Dialogul integral și multe detalii neașteptate pentru publicul din România vor fi publicate mâine dimineață la ora 7.00 pe GSP.ro și în ediția tipărită a ziarului Gazeta Sporturilor.

  • Cine e compania producătoare și cum arată locul în care sunt ținute produsele?
  • Cine sunt și cu ce se ocupă patronii ei?
  • Ce spun ei despre avalanșa de acuzații din România?
  • Cum a ajuns firma Quantum Nutrition Inc. să livreze suplimente pe care însuși Mouratoglou le-a avizat și i-a garantat lui Halep că sunt sigure? 
  • A fost suplimentul în cauză contaminat? Sau expirat?
  • I-a dat Halep în judecată pe canadieni?
  • Ce șanse sunt să se răstoarne verdictul?

Răspunsurile sunt în acest prim episod al investigației GSP realizate în Canada. Totul - mâine dimineață, în ziarul Gazeta Sporturilor și, de la ora 7.00, pe GSP.ro!

Mâine dimineață în Gazetă: direct din Toronto, PRIMA REACȚIE a firmei acuzate de Halep că i-a DISTRUS cariera!
Imagine dintr-un material video exclusiv ce va fi publicat joi dimineață, la ora 7:00, pe GSP.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Misu1950
Misu1950  •  28 Septembrie 2023, 07:08

Nu stiu daca tocmai Stucan era cel mai potrivit sa fie trimis in Canada...Nu stiu din ce motive, dar nu e intotdeauna obiectiv in "relatarile " lui...Problemele Simonei sunt prea serioase pentru "calitatile" lui...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează