GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  INEDIT

FOTO Cu Gabi Mureșan în formă de zile mari, naționala primarilor români a snopit selecționata similară a Croației: „Vrem să fim campioni europeni”

Gabi Mureșan / Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru +9   FOTO
Gabi Mureșan / Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 12:40 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 13:44

Naționala primarilor din România, cu Gabi Mureșan printre titulari, a învins categoric Croația, 4-2, într-un amical disputat zilele trecute la Giarmata, în Timiș. În timp ce naționalele lui Burleanu „scârțâie” la toate categoriile de vârstă, reprezentativa edililor ține steagul sus: e vicecampioană europeană!

La aproape un an de la momentul în care ajungeau până în finala Europeanului, primarii din România continuă să aibă rezultate remarcabile. Dacă naționala lui Edi Iordănescu poate doar să viseze la un asemenea scor, selecționata edililor s-a distrat în amicalul cu Croația

Iar Gabi Mureșan, fost jucător la nivel înalt, a înscris o „dublă” în fața omologilor croați.

Naționala primarilor români / Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru
Naționala primarilor români / Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru
Imagini din ineditul meci România - Croația, faza pe primării /  Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru
Imagini din ineditul meci România - Croația, faza pe primării /  Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru
Imagini din ineditul meci România - Croația, faza pe primării /  Sursă foto: Facebook@ Bexa Alexandru
+5 FOTO

Gabi Mureșan, MVP-ul meciului: „Erau și fotbaliști printre ei”

„Este o iniţiativă plăcută să ai astfel de invitaţi din Croaţia şi să faci un meci amical. Meciul a fost frumos şi pot să spun că printre ei erau şi fotbalişti, pentru că i-am simţit în teren. Chiar a fost un meci plăcut.

Noi, ca primari, ne zbatem să facem ceva pentru comunele noastre, dar până când nu se schimbă ceva acolo sus, cu legea, nu prea avem nicio şansă, din păcate”, a afirmat Gabi Mureșan, 41 de ani, primarul din Apold, conform sursadevest.ro.

Campionul cu CFR ocupă din 2020 funcția de primar în comuna de trei mii de suflete situată la 15 kilometri de Sighișoara. Pe lângă „doppietta” fostului închizător, au mai înscris împotriva Croației și Claudiu Mihălceanu și Tiberiu Zelencz, cei care „păstoresc” comunele Giarmata, respectiv Mica (județul Cluj)

Sunt vicecampioni europeni

„Am avut plăcerea de a juca alături de mai mulți colegi primari, foști sau actuali fotbaliști de performanță, printre care i-aș aminti pe Gabriel Mureșan sau Tiberiu Zelencz.

Țin să-i mulțumesc pe această cale selecționerului echipei noastre, domnul primar Dumitru Chelariu, pentru șansa și încrederea acordată, fiind o mândrie pentru mine să îmbrac și să evoluez sub tricolor”, a spus și Alexandru Bexa, edilul din Lunca Bradului, o comună de 1.500 de locuitori din județul Mureș.

28 de primariromâni au fost convocați pentru acest amical. Croații s-au prezentat cu doar 12 edili

La turneul final din vara lui 2022, naționala primarilor români a învins echipe precum Croația, Germania sau Cehia, pierzând finala în fața Slovaciei.

Pentru comuna noastră, este evenimentul sportiv al anului şi mă bucur foarte mult că am putut să îl organizăm aici şi să adunăm atât de mulţi primari, din toate zonele ţării. Cel mai important lucru este că am învins Croaţia. A fost un meci frumos şi ne pregătim intens pentru ceea ce va urma anul viitor la Leibnitz, în Germania. 

Noi suntem vicecampioni europeni. Anul trecut, în Slovacia, am avut finala cu echipa gazdă şi am pierdut-o, dar suntem ambiţioşi şi sperăm ca la anul să urcăm încă o treaptă şi să venim cu trofeul acasă.

- Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata

Și magistrații și avocații au națională 🤐

O altă națională inedită s-a aflat recent în prim-plan, mai ales datorită alăturării de Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB. Acesta a preluat funcția de selecționer al naționalei României de magistrați și avocați. 

„Chiar dacă lucrează în instituții înfricoșătoare pentru unii, sunt oameni normali, mulți dintre ei au jucat fotbal în ligile inferioare, au abecedarul fotbalului. Nu întâmplător suntem pe primul loc la Victory Cup, o competiție ce se joacă pe terenuri de dimensiuni mici. Procurorii români sunt tari de tot! Stau până la ora 16:00 la birou, își fac treaba cum pot ei mai bine, apoi ne mai și antrenăm”, spunea Narcis Răducan, la GSP Live.

Citește și alte știri de actualitate:

Cine-i mai angajează? Sezon de coșmar pentru doi dintre antrenorii la modă din Superligă: eșecuri la pătrat în doar câteva luni

EXCLUSIV Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”

EXCLUSIV Dezvăluirile lui Gabi Tamaș despre escapada din hotelul naționalei: „Am fost mai mulți la șpriț, dar doar eu și cu Mutu am fost excluși” + povestea neștiută a pumnilor dați și luați în Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
adrian.7
adrian.7  •  26 Aprilie 2023, 18:45

Alt „modest”...acest fost jucător actual om politic face parte din galeria plină de idoli falși a „smardoilor” din sport...O „pinacotecă” falsă în care portretul acestui „bombardier” fotbalistic după cum își spune este la loc de cinste...dacă doar jumătate dintre salariații, colegii și antrenorii din cluburile pe unde a fost și pe care spune că i-a alergat chiar au pățit-o jurnaliștii ar trebui să spună... în loc de asta unii de pe la GSP publică comunicatele proepinentului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează