GSP SPECIAL  »  SPECIAL  »  MOMENT

FOTO Steliano Filip, îndrăgostit până peste cap! Stelu și noua iubită, Fiviane, s-au cununat la Starea Civilă

Steliano Filip și noua parteneră / Sursă foto: daniel.satmari.photographer +24   FOTO
Steliano Filip și noua parteneră / Sursă foto: daniel.satmari.photographer

Articol de - Publicat luni, 20 martie 2023 17:51 / Actualizat luni, 20 martie 2023 18:13

Steliano Filip (28 de ani), fundașul maghiarilor de la Mezőkövesd, și-a refăcut viața sentimentală, după divorțul cu „turbulențe” de Bianca Marina. Fostul dinamovist s-a îndrăgostit din nou și tocmai ce a făcut cununia civilă cu noua sa iubită.

Stelu trăiește o intensă poveste de dragoste cu Fiviane Brînză, o tânără care lucrează ca asistent dentar. Cei doi au apărut pentru prima oară împreună în ultimele zile ale anului trecut, iar acum au făcut un prim pas important, oficializându-și relația la Starea Civilă.

Steliano Filip și noua parteneră / Sursă foto: daniel.satmari.photographer
+20 FOTO

La finalul lui 2022, Steliano Filip le-o prezentase urmăritorilor săi de pe Instagram pe noua sa parteneră. De Crăciun, cei doi au publicat pentru prima oară o fotografie împreună. „Fericirea are chipul tău”, a scris Fiviane la descrierea pozei cu fotbalistul.

Cum arată Fiviane Brînză, noua parteneră a lui Steliano Filip

Fiviane, noua iubită a lui Steliano Filip / Sursă foto: instagram.com/fivianee.b/
+20 FOTO

Steliano Filip mai are și o căsătorie anterioară, cu Bianca Marina. Stelu și fosta soție au împreună o fetiță, Anais Sophie, în vârstă de 5 ani.

Citește și alte știri de actualitate: 

GALERIE FOTO Vedeta din România care a fost pe Camp Nou la Barcelona - Real Madrid: „Credea că îl duc la Cluj”

Narcis Răducan a investit zeci de mii de euro într-o afacere nouă: „Sunt inspector de calitate. Cineva trebuie să se sacrifice, nu?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
inima_de_caine
inima_de_caine  •  20 Martie 2023, 22:32

Stimată Andra Mocanu, înainte de a contraperforma în redactarea de articole de cancan sportiv, vă recomand să deprindeţi tainele vocabularului limbii române: "Stelu și noua iubită, Fiviane, s-au CUNUNAT la Starea Civilă". Conform DEX, verbul "a se cununa" are înţelesul de a se căsători RELIGIOS. Totuşi, îmi cer iertare, dacă, cumva, greşesc şi nu sunt eu informat că, între timp, în postura de ofiţer de stare civilă a fost învestit vreun preot care, în locul ceremoniei căsătoriei, oficiază slujba cununiei.

leu.mr
leu.mr  •  20 Martie 2023, 20:29

Ai grija ca deja ai de platit o pensie alimentara!

contrabas3
contrabas3  •  20 Martie 2023, 19:49

Felicitări & viață frumoasă și binecuvântată împreună!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează