GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SERIALE

15 seriale de urmărit acasă » Ce poți vedea în timpul pandemiei de coronavirus

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 15:16

România este afectată de pandemia de coronavirus care a cuprins întreaga lume, fiind decretată stare de urgență de președintele Klaus Iohannis. 

Românii sunt nevoiți să stea cât mai mult în case, să evite locurile publice și adunările cu peste 50 de persoane pentru a fi în siguranță și pentru ca virusul să nu se răspândească. Astfel, cum au fost anulate competițiile sportive, iar cinematografele ar putea fi închise, românii caută alte metode de divertisment.

15 seriale pe care să le urmărești acasă

1. Breaking Bad

  • Considerat a fi unul dintre cele mai bune seriale din istorie, Breaking Bad spune povestea unui profesor de chimie, diagnosticat cu cancer, care se apucă de produs droguri pentru a asigura familie un viitor mai bun. (5 sezoane)

2. Chernobyl

  • Miniseria care a atras toate privirile în 2019 vorbește despre dezastrul nuclear produs la Cernobâl în aprilie 1986.  Cele 5 episoade îi vor ține pe fani cu sufletul la gură

3. Homeland 

  • Început în 2011, serialul spune povestea unei agente CIA care suspectează că un fost soldat american este de partea al-Qaeda și va plănuiește un atac terorist în America. (8 sezoane)

4. Game of Thrones 

  • Serialul fantasy care a ținut toată planeta cu sufletul la gură s-a încheiat în 2019. Este o poveste despre trădare, luptă pentru putere, dragoni și o armată a morților care vrea să cucerească omenirea. (8 sezoane)

5. Ozark 

  • Serialul este unul intens, despre un contabil care fuge în Ozark, Missouri, dar continuă să spele bani pentru un cartel al drogurilor. Cele două sezoane prezintă relația complicată pe care o are cu familia, dar și interesele din zonă. Sezonul trei apare la finalul lunii martie.

6. The Mandalorian

  • Fanii Star Wars au îndrăgit imediat primul sezon din The Mandalorian, povestea unui vânător de recompense.

7. Stranger Things

  • După ce americanii fac mai multe experimente, un copil capătă puteri supranaturale. Stranger Things este un serial amuzant, dar captivant, în care 5 copii luptă pentru salvarea Planetei.

 8. The Kominsky Method 

  • Unul dintre cele mai bune seriale de comedie ale momentului, cu Michael Douglas și Alan Arkin în rolurile principale (2 sezoane)

9. Formula 1: Drive to survive 

  • Sezonul 2020 din Formula 1 a fost amânat din cauza coronavirusului, dar fanii sportului cu motor pot urmări documentarul care prezintă imagini din interiorul echipelor din Marele Circ (2 sezoane)

10. Ballers

  • Un serial despre fotbalul american și despre cum Dwayne „The Rock” Johnson vrea să-i ajute pe sportivi . Fiecare episod are 20 de minute, iar serialul nu duce lipsă de mașini de lux, femei frumoase și petreceri extravagante (5 sezoane)

 11. When They See Us 

  • Ministeria prezintă în cele 4 episoade povestea unor copii de culoare care au fost acuzați pe nedrept că au violat o femeie în Central Park și viața acestora în închisoare.

12. Black Mirror 

  • 5 sezoane de povești dramatice în care tehnologia distruge viața oamenilor.

13. Billions 

  • Prezintă lupta pentru putere și bani pe Wall Street și dorința unui procuror de a-l distruge pe cel mai bogat și arogant miliardar. (5 sezoane)

14. The Crown 

  • The Crown este povestea vieții Reginei Elisabeta a II-a și lupta politică din Martea Britanie. (3 sezoane)

15. The Haunting of Hill House

  • Fanii genului horror vor fi încântați de primul sezon al acestui serial, în care o familie se mută într-o casă în care se întâmplă evenimente paranormale.

Tu ce seriale recomanzi?

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gicapuia
gicapuia  •  15 Martie 2020, 17:25

The Wire (2012) 5 sezoane distributie : Dominic West, Lance Reddick, Sonja Sohn Politist , droguri Unul din cele mai bune seriale. Are 9.3 pe IMDb. Nota de pe vremea cind un filme bune abia capatau un 5.5, iar cistogatoarele de Oscar abia treceu de 7. Super film.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează