GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  FILME

La ce ne uităm?! 24 de imagini de necrezut cu efectele speciale din filme: în ce hal arată o scenă celebră din Wolf of Wall Street în realitate!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2020 18:15 / Actualizat vineri, 16 octombrie 2020 18:36

Marca a făcut o colecție de efecte speciale din filme celebre pentru a ne arăta până unde a ajuns tehnologia. Sunt imagini incredibile din producții de zeci de milioane de dolari. 

  • Dacă unele dintre filme sunt science-fiction sau fiction, cum ar fi Mad Max sau Game of Thrones, unele dintre pelicule sunt o surpriză pe listă. De exemplu, unele peisaje din Wolf of Wall Street, film despre un speculant la bursă jucat de Leonardo DiCaprio, au diferite imagini lucrate pe calculator! 
  • Le vezi pe toate răsfoind galeria foto de mai jos!  

GALERIE FOTO „Ești eroarea vieții mele, bei și faci sex în toalete!” » Iubita l-a părăsit cu un scandal monstru, dar fanii lui PSG au publicat o imagine interzisă

Scandaluri sexuale neștiute cu marile vedete. De la perversiunile cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt la invitația pe iacht a Pamelei Anderson

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
liviuemil
liviuemil  •  15 Octombrie 2022, 17:24

"Calculator" si "Milioane" sint doua cuvintepe care numai *** ca tine le inteleg !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti_sistem
anti_sistem  •  17 Octombrie 2020, 01:37
Postat de liviuemil pe 16 Octombrie 2020, 21:26

Va e chiar atit de greu sa spuneti "computer" inloc de calculator? La ce calcule il folositi???? Chiar nu va dati seama ca intre denumirea pe care o dati si functia pe care o indeplineste e o distanta de la pamint la luna ???? Se aseamana cumva cu un calculator( in adevaratul sens al cuvintului)???

"Computer" ti se pare un cuvant romanesc, prostalau gigist cu 2 clase, care te bagi in discutii care te depasesc?

207398786321437
Teodoru Carapetru  •  16 Octombrie 2020, 22:38

Este foarte corect cuvantul "calculator" folosit in articol (vezi DEX). "Computer" este in alta limba... calculatorul la care te gandesti are denumirea corecta "calculator de birou neprogramabil" "Computer" este un barbarism ca multe alte barbarisme folosite in Romania, de ex: weekend,job, trend, locatie, samd. Chiar am auzit cuvantul dezgustator "cancelare"...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează