GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani! Cât de bine arată

Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani! Cât de bine arată +27   FOTO
Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani! Cât de bine arată

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2023 16:47 / Actualizat luni, 03 aprilie 2023 17:21

Adelina Chivu are 41 de ani și este mama a două fete, una de 14 ani, iar cealaltă de 12 ani. Soția lui Cristi Chivu surprinde cu forma fizică de invidiat. Ea reușește să își păstreze aceeași siluetă, de mai mulți ani.

În ultima vreme, Adelina Chivu a fost tot mai activă în mediul virtual, iar imaginile postate pe Instagram au stârnit admirația urmăritorilor. Aceștia au felicitat-o pe brunetă pentru felul în care arată.

FOTO: Captură @La Măruță
FOTO: Captură @La Măruță
FOTO: Captură @La Măruță
+23 FOTO

Adelina, soția lui Cristi Chivu, într-o formă de invidiat la 41 de ani

La cei 41 de ani, Adelina nu și-a pierdut deloc din farmec. Discretă, aceasta și-a dedicat viața creșterii celor două fiice ale sale, iar acum, când ele sunt adolescente, soția lui Chivu s-a mai relaxat puțin. Adelina a vorbit despre cum sunt fetele sale.

„Pot să zic orice, că sunt la școală, altfel nu m-ar lăsa. Sunt rușinoase, nu se lasă pozate. Sunt bine, sunt foarte drăguțe. Anastasia seamănă bine fizic cu mine, un pic și caracterial. În schimb, Natalia e foarte amuzantă. Mie îmi place să cred că eu sunt aia amuzantă dintre mine și soț. Cristi e implicat, petrece timp cu ele.

Vin mai des acum în România, pentru că am mai mult timp liber cu fetele. De fapt, sunt ele mai independente și îmi recâștig puțin din independența mea, pot să mă plimb, să-mi văd prietenii”, a declarat Adelina despre fiicele sale și viața ei. În plus, aceasta a dezvăluit că Natalia și Anastasia, în vârstă de 14, respectiv 12 ani, au primit de abia în pandemie telefoane mobile.

Adelina și Cristian Chivu împlinesc 15 ani de la nuntă

În luna iulie, Adelina și Cristian împlinesc 15 ani de la nuntă. Despre relația lor, aceasta a dat câteva detalii.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor (cei 15 ani -n.r.). Ne mai certăm, dar nimic grav. Nu dădeam șanse la început, dacă e să fiu corectă, dar pur și simplu ne-am lipit foarte repede, ceea ce m-a speriat și mai tare. A venit sarcina cu Natalia, îmi doream, dar nu văzusem niciodată un copil nou-născut până atunci.

Cred că datorită faptului că e plecat foarte des, am avut timp să ne fie dor. În weekend nu suntem niciodată împreună, vara avem o lună în care nu ne vedem. Avem  stabilită o vacanță doar pentru noi doi sau cu prietenii, dar fără copii. Încerc să fie și el cu fetele într-o vacanță”, a spus recent Adelina în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și:

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește

Decizie radicală luată de Marian Aliuță! S-a botezat din nou la 45 de ani

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fany
fany  •  04 Aprilie 2023, 19:20

Sunt alegeri la Ligă sau la Federație? Că numai atunci mai auzi de internaționalii noștri. Bani mulți, ar fi păcat să-i piardă, nu? Luxul costă....

fany
fany  •  04 Aprilie 2023, 19:19

Sunt alegeri la Ligă sau la Federație? Că numai atunci mai auzi de internaționalii noștri. Bani mulți, ar fi păcat să-i piardă, nu? Luxul costă....

kordell
kordell  •  04 Aprilie 2023, 01:02
Postat de costeltudor pe 03 Aprilie 2023, 23:02

Eu zic sa-i pupați mai puțin sau chiar deloc , pe ei ii interesează România cum ma interesează pe mine Ungaria !

Si de ce ar trebui sa-i intereseze ? 'Oi vrea sa vina in mizeria din fotbalul mamaligos ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează