GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PIPERA

Adio, muncă la birou?! Decizia uluitoare luată în Pipera de cel mai mare proprietar de birouri din București

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 09:33 / Actualizat marti, 25 august 2020 09:42

Birourile din Capitală sunt ocupate doar la 35-40% pe fondul pandemiei de coronavirus, iar situația ar putea rămâne la fel pe termen lung. Un semnal vine din piață. 

Conform ZF.ro, Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de birouri de pe piaţa locală, vrea să transforme o clădire de birouri din Pipera în spații de locuit, în ciuda faptului că experții imobiliari spun că e posibil ca angajații din birouri să revină într-un viitor apropiat la muncă. 

Liviu Tudor deţine proiectele West Gate din partea de vest a Capitalei şi Novo Park de la Dimitrie Pompeiu și este unul dintre cei mai mari investitori din România, de aceea, pasul făcut poate fi un semnal al schimbării lucrurilor la nivelul businessurilor de birou din Capitală. 

Un colos auto mută producția din Germania în România! Ce orașe concurează pentru zecile de locuri de muncă

„Pandemia de COVID-19 a deschis însă calea muncii de acasă pentru corporatişti, iar un studiu recent realizat de PwC arată că patru din cinci directori generali la nivel global se aşteaptă ca munca de la distanţă în companiile lor să continue pe termen lung”, notează ZF.RO.

300.000 de angajațilucrează în birourile din nordul Capitalei, zona Aurel Vlaicu-Pipera

Citește și:

EXCLUSIV Ultimele informații despre stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești » Când ar putea fi gata cele 3 arene

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează