GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cât de bine îi merge lui Adrian Mutu după ce a plecat de la Rapid! „Briliantul” duce o viaţă de lux în Azerbaidjan

Adrian Mutu duce o viaţă de lux în Azerbaidjan. Foto: Instagram +36   FOTO
Adrian Mutu duce o viaţă de lux în Azerbaidjan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 28 august 2023 13:50 / Actualizat luni, 28 august 2023 15:37

Adrian Mutu, în vârstă de 42 de ani, a plecat în această vară de la Rapid și a semnat cu Neftci, club din prima ligă din Azerbaidjan. Antrenorul locuiește acum într-un apartament de lux, care valorează câteva sute de mii de euro. 

Fostul fotbalist Adrian Mutu și soția sa, Sandra, au făcut o nouă schimbare care îi bucură pe amândoi. Cei doi s-au mutat într-un apartament de lux din Azerbaidjan, având o priveliște de vis. 

Adrian Mutu formează un cuplu cu Sandra de 10 ani și aceștia au decis să se mute în Cluj-Napoca împreună cu băiețelul lor, Tiago. Recent, cei doi au luat decizia de a locui în Azerbaidjan, acolo unde Briliantul a semnat un contract cu Neftci Baku. Fotografia postată de Sandra pe rețelele de socializare arată un living spațios și luminos, cu acces direct pe un balcon generos. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sandra Mutu. Foto: Instagram
Foto: Instagram
+32 FOTO

Adrian Mutu duce o viaţă de lux în Azerbaidjan

Această schimbare reprezintă o nouă reușită pentru Adrian Mutu, care se bucură că acum are și familia alături. Cu siguranță, acest apartament va deveni un loc special pentru familia Mutu, unde vor petrece momente unice și își vor face amintiri de neuitat.

Din informațiile Gazetei, Mutu va încasa un salariu de 500.000 de euro pe sezon la Neftchi. Mutu încasa la Rapid 150.000 de euro anual. 

Foto: Instagram
Sandra Mutu. Foto: Instagram
Foto: Instagram
+32 FOTO

Adrian Mutu, despre căsnicia cu Sandra

De 10 ani, Adrian Mutu formează un cuplu cu Sandra, femeia care l-a făcut tată pentru a patra oară. El mai are un băiat din căsnicia cu Alexandra Dinu și două fete din căsnicia cu Consuelo.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. 

Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebui să ne gândim la tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental. (n.r. - dacă îl ajută faptul că are o relație foarte bună cu soacra sa) Da, ajută, e important”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și:

Ce face Mădălina Ghenea în timp ce iubitul Grigor Dimitrov se pregătește pentru debutul la US Open 2023

La ce meci a fost surprinsă cea mai sexy antrenoare din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
rav410wrc
rav410wrc  •  28 August 2023, 18:25

El tot timpul a aspirat la o viata de lux !! Munca il omoara si l-a omorat totdeauna, ca altfel ar fi fost mult mai fotbalist ... Mult mai mult !! In rest, ca antrenor, Doamne da bine si la vara cald :)))

anticircotas
anticircotas  •  28 August 2023, 17:08

Da, dar nu i-au dat azerii apartamentul care are şi rezultate în campionat...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează