GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  PARIUR

Agențiile de pariuri din București, închise din cauza COVID-19! Când s-ar putea redeschide

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 10:12 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 11:58

Înmulțirea cazurilor de coronavirus din București a dus la noi decizii drastice în Capitală, iar acestea afectează și casele de pariuri.

Bucureștiul a intrat de pe 20 octombrie, în scenariul roșu, după ce rata de infectare cu noul coronavirus a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, iar Consiliul Municipal pentru Situații de Urgență a luat mai multe măsuri pentru a opri răspândirea virusului.

S-au închis casele de pariuri

Deși inițial nu erau vizate de această decizie, casele de pariuri terestre au luat decizia de a se închide! Astfel că, timp de 14 zile, începând cu 20 octombrie, pariorii din București vor trebui să își îndrepte atenția spre pariurile online.

Pe lângă casele de pariuri, și cazinourile sunt închise, cel puțin până pe 2 noiembrie. Este a doua oară când casele de pariuri aplică această masură, după ce au fost închise în perioada stării de urgență din România.

Evoluția caselor de pariuri în România

Numărul casele de pariuri împânzesc România pe zi ce trece! Aproape în fiecare săptămână apar noi agenții pe teritoriul țării, iar numărul celor care joacă de la 2 lei la sute bune este într-o continuă creștere. In 1996, în România exista o singură casă de pariuri, iar în 2001, doar 67 de agenții. 

Apoi a urmat un boom, iar în 2014 erau înregistrate 3.700 de case de pariuri. Numărul lor a început să crească de la lună la lună, iar în prezent în țara noastră sunt aproximativ 14.000 de sucursale pe tot teritoriul!

Ce restricții sunt în vigoare în București:

  • purtarea măștii în toate spațiile publice închise și deschise; restaurantele, cafenelele, cinematografele și sălile de jocuri de noroc se închid
  • Unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online
  • Nepurtarea măștii de protecție atrage o amendă între 500 și 2.500 de lei
  • Scenariul roșu va fi în vigoare cel puțin 14 zile

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dennis Man, startul deceniului! Vedeta de la FCSB are cifre uluitoare în acest sezon

Nicolae Badea, mesaj clar în privința construirii unui stadion pentru Dinamo: „Problema e la MAI!”

Playtech: Dan Bittman, anunț surprinzător despre VACCIN. Fanii s-au cutremurat, nu se așteptau la asta


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează