GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TRANZACȚIE

Ajutorul Rusiei pentru SUA, contestat » Ce spune Donald Trump: „Aș accepta asta în fiecare zi”

Rusia a facturat SUA cu 660.000 de dolari pentru zborul unor echipamente medicale
Rusia a facturat SUA cu 660.000 de dolari pentru zborul unor echipamente medicale

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 mai 2020 21:40

Rusia a facturat în această perioadă echipamente medicale Statelor Unite ale Americii în valoare de aproximativ 660.000 de dolari.

Ajutorul de la Kremlin a constat în măști de protecție, aparate de respirat, antiseptice, mănuși de menaj și chirurgicale, conform ABC News.

Rusia, ajutor contestat pentru SUA

Presa din SUA pune sub semnul întrebării zborul venit dinspre Rusia cu echipamente medicale, vorbind despre interese politice ascunse. Donald Trump neagă însă zvonurile.

„Nu sunt îngrijorat de propaganda rusă. Nici măcar un pic. Putin a oferit multe echipamente medicale și lucruri de calitate pe care le-am acceptat și care pot salva o grămadă de vieți. Aș accepta asta în fiecare zi”, a spus Trump.

Citește mai multe știri de actualitate:

Personalul STB, afectat de pandemia de coronavirus » Numărul persoanelor infectate

Un bărbat infectat cu noul coronavirus a fugit din ambulanță! A plecat cu un taxi și a fost prins după 150 de kilometri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
10156162893436307
Johny English  •  03 Mai 2020, 03:28

Ocupati-va ma de Johanis al vostru, nu-l mai muscati de *** pe Trump! Macar sa fie Klaus la 10% din Trump si Romania ar fi pe cai mari!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează