GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ALAGERI LOCALE

ALEGERI LOCALE 2020. EXCLUSIV Dumitru Dragomir, după ce a intrat în Consiliul Local al Municipiului București: „Cum să renunț?! Trebuie să dăm drumul la treabă” » Ce spune Daniel Pancu

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 28 septembrie 2020 13:22 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 14:16

Dumitru Dragomir, Cornel Dinu, Elisabeta Lipă și Anghel Iordănescu au câștigat câte un loc în Consiliul General al Muncipiului București pe listele PSD. Alături de ei este și Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași.

Ei au fost susținătorii Gabrielei Firea, cea care a pierdut alegerile la Primăria Capitalei, și au fost puși în deschiderea listei PSD pentru Consiliul General. Partidul are, din primele numărători, 33,7% din voturi, și ar urma să primească 18 mandate de consilieri, potrivit Digi 24.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, spune pentru GSP că nu va renunța la noua sa funcție după eșecul Gabrielei Firea și e gata "să se apuce de treabă". 

„Rămân consilier, cum să renunț? Nu renunț la nimic! Am muncit și am făcut campanie electorală. Am fost prin parcuri, prin cluburi. Eu am mers și-am convins oamenii să ne voteze. Dacă făceau toți ca mine era altceva. 

Vreau să muncesc pentru oraș, pentru București, să facem treabă bună. Chiar dacă nu am câștigat noi, trebuie să-i felicităm pe aleși și să punem mâna la treabă împreună. Trebuie să dăm drumul la treabă. Așteptăm rezultatele finale și vom avea o ședință la partid și vom vedea ce va urma”, a declarat Dumitru Dragomir.

Daniel Pancu: „Fotbalul e viața mea”

Daniel Pancu, la o zi după victoria lui Poli Iași cu FCSB, 5-2, a rămas surprins că a intrat în Consiliul Local. El a lăsat să se înțeleagă că se va concentra pe antrenorat.

„Ha, ha, ha, ha. Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova”, a spus Pancu la TV Telekom Sport.

Citește mai multe știri despre Alegerile Locale 2020

EXIT-POLL ALEGERI LOCALE 2020. Nicușor Dan o învinge pe Gabriela Firea la Primăria București

Anunțul șocant al lui CTP: ce făcea dacă ieșea primar Gabriela Firea: „Un Cernobîl al politicii”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
iung811
iung811  •  28 Septembrie 2020, 22:58

mitica, cand o sa te salte baietii, sigur te retragi. Definitiv. Speram cat mai curand.

iung811
iung811  •  28 Septembrie 2020, 22:04
Postat de Danut Ognean pe 28 Septembrie 2020, 19:34

tu esti moartea in drum maimuta usrista

Te cam incurca limba romana. Pacat ca nu doare prostia.

chinese_democracy
chinese_democracy  •  28 Septembrie 2020, 21:44
Postat de Danut Ognean pe 28 Septembrie 2020, 19:33

bucuresteni va doresc sa aveti parte de o iarna geroas si pe urma sa iesiti in strada contra lui plicusor ban si prostide armand!fscturi cat mi uriase fraierilor

Ce ma, banii ii luai doar daca iesea firea primar ? Asa ca a pierdut, o iei in brate si esti ofticat ? :))))))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează