GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MEDIA

GALERIE FOTO „Dacă nu prezentam știri, eram milionară” » Replicile spectaculoase ale unei prezentatoare TV de sport: „Prefer tăria și șampania”

Alexandra Tudor. Foto: Instagram +17   FOTO
Alexandra Tudor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 04 martie 2023 11:34 / Actualizat sambata, 04 martie 2023 11:55

Alexandra Tudor, prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1, a vorbit despre începuturile ei în televiziune.

Frumoasa prezentatoare și-a devoalat pasiunile, a povestit cum a ajuns să simpatizeze cu Liverpool, dar și ce o leagă de Dinamo.

Alexandra Tudor, despre startul în televiziune: „Ea m-a ales pe mine”

Am spus mereu că televiziunea m-a ales pe mine pentru că mi s-au oferit tot felul de oportunități de a lucra într-o televiziune fără că eu să-mi doresc asta neapărat.

Aveam 19 ani, eram în anul doi la Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la Universitatea Ecologică atunci când am aflat că este nevoie de un producător la o emisiune de folclor. Și m-am dus, am învățat ce trebuie să fac și am mers înainte. Cu toate că era o televiziune de nișă, Etno TV, am învățat lucrurile de bază… A fost ca o inițiere. Apoi au urmat castinguri, lecții de dicție, angajarea la Telesport, apoi la Sport.ro, câteva luni la B1tv și revenirea la sport la Antena 1”, a explicat Alexandra Tudor într-un interviu pentru Fanatik.

+13 FOTO

3 declarații tari ale Alexandrei Tudor

  1. „Dacă nu prezentam știri, mi-ar fi plăcut să fiu multimilionară! Și ceva într-un domeniu artistic. Nu știu exact. Îmi place atât de mult ce sunt încât ce rost are să mă gândesc la altceva?! Dacă nu mai ține cu TV, mă gândesc atunci, vad eu și vă anunț!”
  2. „Dacă ar fi să aleg între tărie, bere, vin sau șampanie? Prefer tărie și șampanie”.
  3. „Doar câțiva fotbaliști mi-au cerut numărul de telefon. Trei calități ale bărbatului căruia i-aș da numărul de telefon? Să fie serios, să fie galant și să fie o anumită chimie între noi”.

Nu, nu am avut niciodată niciun model în viață, în general. Dacă mi-aș pierde vremea să fiu ca altcineva, când aș mai avea timp să fiu ca mine?! Îmi place atât de mult ce sunt încât ce rost are să mă gândesc la altceva?! 

- Alexandra Tudor

+13 FOTO

Alexandra Tudor: „Eu sper ca Dinamo să promoveze”

Alexandra nu s-a ferit să vorbească despre legătura cu Dinamo: „Nu pot să zic că sunt o fană a fotbalului, sinceră să fiu îmi plac alte sporturi mai mult. Soțul meu Dan mai pătimește pentru Dinamo, dar ușor, ușor începe să-și canalizeze energia spre altceva. Prea s-a chinuit în ultimii ani cu deziluzie.

Eu sper să promoveze! Deși este mai aproape de desființare după respingerea planului ăsta de reorganizare modificat cu procentele alea la acțiuni. Șanse mici și la apel. Totuși, aș vrea și nu numai eu să revedem derby-urile de altădată, e și păcat ca o echipă cu atâta tradiție, cu atâția suporteri să se desființeze”.

Din străinătate îmi place Liverpool, pentru trăirile și emoțiile pe care ți le provoacă și pentru milioanele de fani care trăiesc pentru echipa asta. They never walk alone, ca să le parafrazez minunea aia de imn. 

- Alexandra Tudor

Citește și:

„Nu mai am nimic de îmbrăcat, hoții au luat tot”. Ce postare a făcut Ivana Knoll în Paris

E una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
emy114
emy114  •  04 Martie 2023, 22:24

E normal cei place, sampanie si tarie in pantaloni

danut.petnaise
danut.petnaise  •  04 Martie 2023, 20:16

Cea mai frumoasă fată din lume. Putea să fie milionară dacă o contactau cei ce fac filme.

Jj23ab
Jj23ab  •  04 Martie 2023, 17:52
Postat de dobrin pe 04 Martie 2023, 14:57

Poate o infiaza Prodanca :)))

Respect !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează