GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO „Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”

Elena Livadariu, partenera lui Alex Mățan. Foto: Instagram +49   FOTO
Elena Livadariu, partenera lui Alex Mățan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 15 decembrie 2023 10:03 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 11:51

Alexandru Mățan (24 de ani), proaspăt campion în MLS, cu Columbus Crew, se iubește de mai bine de trei ani cu Elena, cu care s-a căsătorit civil în ianuarie 2022. În mediul online, fotbalistul i-a făcut soției o superbă declarație de dragoste. 

Alexandru Mățan, fotbalistul care a jucat la Rapid în perioada august-decembrie 2022, a început o viață nouă în America, după ce a revenit la Columbus la finalul anului trecut, alături de Elena, femeia alături de care trăiește o poveste de iubire de 3 ani.

FOTO. Alexandru Mățan, topit după soția lui! Ce mesaj i-a transmis public Elenei

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

Cei doi s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2022, atunci fotbalistul a zis marele „DA” în fața Ofițerului Stării Civile. Acum, cuplul are un alt motiv de sărbătoare. Pe 14 decembrie Alexandru Mățan și-a sărbătorit soția! Elena a împlinit vârsta de 26 de ani.

Cu această ocazie, fotbalistul i-a transmis un mesaj public soției: „La mulți ani, iubire! Îți mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat. Te iubesc cel mai mult”, a scris pe Instagram Alexandru Mățan. Imediat a venit reacția ei: „Mereu. Te iubesc și eu”.

„Fac atac de panică” » Superba soție a lui Alexandru Mățan nu s-a obișnuit cu viața în Statele Unite: „În România nu mi s-a întâmplat niciodată asta”
Sursă foto: Instagram @alexmatan10_

Cu ce se ocupă Elena, soția lui Alexandru Mățan 

Elena Mățan, fostă Livadariu, este pasionată de modă și are propria linie vestimentară, pe care o promovează cu mândrie pe contul de Instagram. Aceasta postează des fotografii spectaculoase pe rețelele de socializare, cu care i-a încântat pe urmăritori.

Într-o sesiune de Q&A, Elena Mățan a răspuns pe Instagram la întrebarea „Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje”. 

„Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv în SUA. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă, în materie de orice, învățământ, business etc. 

Dezavantajele sunt armele, la o perioadă de timp e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema, nu mai pot merge să văd un film, fac atac de panică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată”, a răspuns Elena Mățan.

Elena, sotia lui Alex Matan, foto: Instagram @elena.matan
+45 FOTO

Citește și:

Serena Williams și soțul ei și-au luat mașina-OZN a lui Elon Musk » Primii oameni din lume care au așa ceva
TESLA
Serena Williams și soțul ei și-au luat mașina-OZN a lui Elon Musk » Primii oameni din lume care au așa ceva
Fosta soție a unui mare campion român și-a îndeplinit visul: „Îmi place să pozez erotic și nu am inhibiții”
MONDEN
Fosta soție a unui mare campion român și-a îndeplinit visul: „Îmi place să pozez erotic și nu am inhibiții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
contrabas3
contrabas3  •  15 Decembrie 2023, 19:14

În fiecare zi mor în America sute de oameni în accidente de mașină. Gun violence e super mediatizată, accidentele de mașină nu. Te asigur că dacă românii, care su cel mai aspru gun control policy din lume, ar avea dret legal să poarte arme, ca mulți alții din Europa, clasa politică nu ar mai trata cetățeanul de rând ca pe un ***. Garantat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

letsgocaps
letsgocaps  •  15 Decembrie 2023, 18:59

Inteleg ca Andra Mocanu poate si ar trebui sa fie un model pentru orice jurnalist sportiv care se respecta, dar s-o plagiezi in halul asta este o mizerie pe care noi, cititorii fideli ai duduii Mocanu, n-o vom ierta niciodata. Memorabilul articol de referinta pe acest subiect de maxim interes poate fi gasit aici: https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/sotia-lui-alexandru-matan-a-izbucnit-712297.html

tarnaveanu
tarnaveanu  •  15 Decembrie 2023, 18:54
Postat de Newman pe 15 Decembrie 2023, 13:33

Inteleg ca aveti poze cu ea, dar vrem sa stim si ce studii are, ce meserie cunoaste si practica!

Nu există meserie mai rentabilă decât cea de nevastă de fotbalist; nu ai nevoie de calificare, nici de prea multă minte, că nici ei nu prea au.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close