GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Starul Argentinei s-a despărțit de ea imediat după Campionatul Mondial. A înlocuit-o cu prietena din copilărie: „Aș fi vrut să nu-i văd”

FOTO: Instagram @Camila Mayan +20   FOTO
FOTO: Instagram @Camila Mayan

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 13:03 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 13:46

Alexis MacAllister, mijlocașul lui Liverpool și campion mondial cu Argentina, s-a despărțit de Camila Mayan imediat după finala Mondialului din 2022.

Ulterior, MacAllister a început o nouă poveste de dragoste, alături de Ailen Cova, o prietenă din copilărie. Camila a povestit prin ce a trecut la mai bine de un an de la despărțirea de fotbalist.

+16 FOTO

Camila Mayan, după despărțirea de Mac Allister: „Prefer să nu văd ce postează”

După despărțire, Camila a devenit infuencer de modă și a cunoscut un imens succes în noua carieră. A devenit celebră pe Tik Tok, unde are o mulțime de urmăritori.

În cadrul unei emisiuni din Argentina, Mayan a fost întrebată de trecutul ei cu MacAllister. Aceasta nu a mai vorbit cu fotbalistul, apoi l-a blocat pe rețelele de socializare pentru a nu vedea ce postează Alexis cu noua lui iubită. „Nu puteam să mă mai uit”, spune Camila, potrivit Via Pais.

FOTO. Ailen Cova, noua iubită a lui Mac Allister

+4 FOTO

„Consider că este mai bine să nu te implici în relația cealaltă, pentru că dacă o faci va fi mult mai rău. În plus, să vorbești despre celălalt...Nu trebuie să ies să demonstrez nimic și totul este atât de clar încât... nu am nimic de spus

Evident că sunt o mie de lucruri de spus, dar totul este destul de clar. Prefer să-mi văd de treaba mea”, a mai declarat Camila.

Ea și-a amintit apoi de un moment de la începutul vieții ei de influencer, când nu știa dacă să continue sau să renunțe. „Îmi amintesc că într-o zi, eram la început, când începeam să fac primele mele mici lucruri pe Instagram, eram supărată pentru că, dincolo de toată de  tot ce se întâmplase atunci, începusem să lucrez la ceea ce îmi doream. 

Eram în plin WhatsApp cu prietenii mei și le spuneam că trebuie să pun niște story pe Instagram. Nu știam dacă să fac asta. Până la urmă am făcut și m-am prefăcut că sunt nebună. A funcționat”, a mai spus Camila.

Vezi și:

Iubita fostului fotbalist de la FCSB participă la Survivor 2024! Maria a plecat deja în Republica Dominicană
Survivor 2024
Iubita fostului fotbalist de la FCSB participă la Survivor 2024! Maria a plecat deja în Republica Dominicană
Ronald Gavril, taxat după ce s-a afișat cu Anamaria Prodan: „Ești penibil” » Dovada că formează un cuplu cu impresara
MONDEN
Ronald Gavril, taxat după ce s-a afișat cu Anamaria Prodan: „Ești penibil” » Dovada că formează un cuplu cu impresara

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  08 Ianuarie 2024, 18:07

Daca avea tatele mai mari decat ale tale, era normal sa caute omul altceva....

ionutplural
ionutplural  •  08 Ianuarie 2024, 14:54

Teava de tun

Vezi toate comentariile (2)
Comentează