GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR 2023

Campion MMA, înjurături la TV, înainte să fie dat afară din emisiunea difuzată în prime-time: „Cum p**a mea îți permiți să mă faci orfan?”

Alin Chirilă, înjurături la TV, înainte să fie dat afară din emisiunea difuzată în prime-time +9   FOTO
Alin Chirilă, înjurături la TV, înainte să fie dat afară din emisiunea difuzată în prime-time

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2023 17:11 / Actualizat vineri, 21 aprilie 2023 19:19

Alin Chirilă (34 de ani), campion MMA, a fost protagonistul unui scandal monstru la Survivor România 2023, chiar înainte să fie eliminat definitiv din concurs. S-a răstit la unul dintre colegii lui și aproape că a sărit la bătaie.

Alin Chirilă este luptător de MMA. A avut o viață plină de greutăți, căci a fost gonit de acasă de tatăl lui când avea doar 17 ani. Și-a depășit situația și a reușit să-și întemeieze o carieră, dar și o familie. E căsătorit cu Loredana alături de care are doi copii.

Și-a dorit să cunoască și celebritatea, dar și își învingă unele temeri și a participat la Survivor România 2023, emisiunea difuzată la Pro TV. Mai bine de trei luni a rezistat în competiția din Republica Dominicană însă miercuri, 19 aprilie, a fost eliminat.

Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Alin Chirila. Foto: Instagram @chirila_alin_official
Daniel Pavel. Foto: Instagram @chirila_alin_official
+5 FOTO

Alin Chirilă, înjurături la TV, înainte să fie dat afară din emisiunea difuzată în prime-time

Înainte de a părăsi concursul, campionul MMA a fost în centrul unui conflict de proporții. Colegul lui, Robert Moscalu, și-a pierdut bandana și a căutat să ia alta de la concurenții din trib. I s-a sugerat să o ia pe a lui Alin Chirilă sau pe a lui Andrei Krișan, însă atunci, acesta i-a numit pe cei doi orfani.

Auzind acestea, Alin Chirilă a răbufnit: „Cum te-ai gândit tu să ne faci pe mine și pe Krișan orfani? Cum p**a mea să zici tu despre noi așa ceva, în condițiile în care ambii noștri părinți trăiesc? Cum să-ți permiți tu așa ceva?”, a țipat luptătorul.

Daniel Pavel: „Ceea ce s-a întâmplat nu face cinste modelului de concurent Survivor”

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023, a comentat la consiliu întreaga scenă și l-a avertizat pe Alin Chirilă că va fi pedepsit pentru ieșirea lui nervoasă. 

„S-au petrecut evenimente care au întrecut orice limită. Ceea ce s-a întâmplat nu face cinste modelului de concurent Survivor. Nu vă face cinste vouă, celor care ați fost implicați, într-un fel sau altul, în această scenă. Ceea ce s-a întâmplat nu este acceptat, nu este susținut, nu este permis la Survivor România. Astfel, Alin, în situația în care publicul a decis să rămâi, vei suporta consecințele faptelor tale.

Modul în care ai reacționat a întrecut limita posibilă acceptată la Survivor. Atunci vei primi o pedeapsă. Și pedeapsa, Alin, este cea mai grea pedeapsă în această etapă a jocului în care ați ajuns. Aș vrea să te întreb, ce te-a făcut să reacționezi așa cum au văzut și telespectatorii noștri, în această situație?”, a spus Daniel Pavel, către Robert Moscalu și Alin Chirilă, protagoniștii scandalului.

Alin Chirilă: „Îmi asum pedeapsa, însă nu voi permite nimănui să spună ce a spus el”

„Mi s-au adunat mai multe cuvinte, vorbe grele spuse de Robert în această competiție. Încă de la început mi-a adus niște injurii. Și-a dat seama că a greșit și și-a cerut scuze. De multe ori, vorbește gura fără el, scoate cuvinte pe gură pe care nu și le asumă. Îmi asum pedeapsa, însă nu voi permite nimănui să spună ce a spus el. El nu știe rostul cuvintelor și le spune doar așa, că le spune.

Pentru el, poate e o glumă sau poate așa e stilul lui să vorbească, mai vulgar. Eu am suferit și nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Am acționat violent doar verbal, nu am acționat fizic. Fizic nu voi acționa niciodată pentru că îmi știu limitele. M-am oprit acolo”, a spus Alin Chirilă.

În final, luptătorul MMA nu a mai apucat să își ispășească pedeapsa, căci a fost eliminat de la Survivor România 2023 în ediția din 19 aprilie. Înainte de a părăsi concursul, el le-a cerut iertare persoanelor cărora le-a greșit.

Citește și:

Pentru numărul ei de telefon, Cristiano Ronaldo și-a vândut bolidul Porsche la jumătate de preț

Vanessa, fata lui Leonard Doroftei, la 19 ani: „Norocul ei că seamănă cu maică-sa!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Bucuresteanul
Bucuresteanul  •  22 Aprilie 2023, 15:59

Vad nu eu sute de mii de oameni URMĂRIM acesta emisiune care a selectat ultima data OAMENI și ????????????????-te,,, TRĂDĂTORI / ELE "' URAT și din partea COORDONATORULUI , de ce nu a loat MASURI cu TRĂDĂRILE și MANEVRELE URATE cu EXCLUDEREA OAMENILOR de BAZA. Dar au rămas ????????????????????????????????????-te de proasta factura ????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează