GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

GALERIE FOTO Unde, cum și cu cine și-a petrecut Ana Bogdan ziua de naștere! Simone Tempestini i-a transmis un mesaj special

Unde, cum și cu cine și-a petrecut Ana Bogdan ziua de naștere. Foto: Instagram +48   FOTO
Unde, cum și cu cine și-a petrecut Ana Bogdan ziua de naștere. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 11:47 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 12:03

Ana Bogdan (67 WTA), a doua cel mai bine clasată jucătoare din România, a împlinit sâmbătă 31 de ani.

Sportiva română și-a petrecut ziua alături de iubitul ei la munte. A postat mai multe imagini într-o ținută casual și cu un pahar de șampanie în mână, transmițând mesajul: „Noroc pentru toate momentele pe care le-am trăit până acum și pentru noul capitol care începe astăzi! Toate visele devin realitate! Recunoscătoare în fiecare zi”.

FOTO. Simone Tempestini, mesaj special de ziua Anei Bogdan

+44 FOTO

Simone Tempestini, iubitul ei, i-a transmis un mesaj pe rețele de socializare. Pilotul de de raliuri a postat mai multe fotografii cu Ana Bogdan și cu câinele lor, alături de textul: „La mulți ani și din partea noastră! Mândru de tine”.

Numeroase nume din tenis și din lumea sportului sau simpli prieteni ai Anei i-au dedicat acesteia mesaje speciale. Printre cei care i-au urat public „la mulți ani” cu ocazia aniversării a 31 de ani s-a numărat și idolul său, Lindsey Vonn (39 de ani), legenda din schi. 

Născută la Sinaia, Ana Bogdan schiază dintotdeauna și a făcut tenis doar pentru că a trecut printr-o iarnă în care nu a nins prea mult la munte și a încercat acest sport, care a devenit după aceea cariera sa. „Dacă aș fi continuat să fac schi, cu siguranță mi-aș fi dorit să fiu ca Lindsey Vonn (n.r. ex-schioarea americană)”.

De ce s-a apucat Ana Bogdan de tenis

Ana Bogdan trece în prezent printr-o perioadă foarte bună, fiind a doua cel mai bine clasată jucătoare din România (#67 WTA), după Sorana Cîrstea (#26 WTA). Într-un interviu pentru GSP.ro, Ana Bogdan a explicat de ce s-a apucat de tenis:

„Eu sunt din Sinaia și acolo schiul este sportul numărul 1. Tot asta am început și eu să fac, dar vara, atunci când nu era zăpadă, tata mă aducea la un teren de tenis din oraș pentru a rămâne în formă. Apoi, acum vreo 16 ani, s-a întâmplat să nu ningă și nu am putut urca pe munte, așa că am continuat să joc tenis. La teren era un antrenor român de la un colegiu din America. 

M-a văzut jucând și a fost uimit cu câtă lejeritate lovesc mingea. Cred că acolo a fost momentul decisiv, fiindcă ușor, ușor am făcut câte un pas spre tenis. Au fost multe momente dificile, nu cred că e un secret în tenisul de la noi, dar familia mea a făcut eforturi mari pentru ca eu să îmi pot continua cariera”.

Citește și:

Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „6 luni am încercat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină și mi-a dat un test”
MONDEN
Soția româncă a șefului Ferrari oferă detalii neștiute: „6 luni am încercat. După multe refuzuri, m-a invitat la cină și mi-a dat un test”
Miss Universe România 2020 l-a înlocuit pe fostul atacant de la FCSB! Cine e noul iubit al Biancăi Tirsin și cum au apărut împreună
MONDEN
Miss Universe România 2020 l-a înlocuit pe fostul atacant de la FCSB! Cine e noul iubit al Biancăi Tirsin și cum au apărut împreună

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Asdepica
Asdepica  •  26 Noiembrie 2023, 19:09

Național, Rubin, Topaz sau CombiR?

parachioara5
parachioara5  •  26 Noiembrie 2023, 12:14

...multumim Andra Mocanu ...un articol genial scris de un reporter genial ...ce rasa este cainele si cum il cheama?

VanBasten1989
VanBasten1989  •  26 Noiembrie 2023, 12:07

"Născută la Sinaia, Ana Bogdan schiază dintotdeauna și a făcut tenis doar pentru că a trecut printr-o iarnă în care nu a nins prea mult la munte și a încercat acest sport, care a devenit după aceea cariera sa." Legenda spune ca Ana s-a nascut cu o pereche de schiuri din lemn Reghin in picioare, lucru care a facut nasterea foarte dificila. Schiaza "dintotdeauna", chiar dinainte sa invete sa mearga in doua picioare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează