GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica » Transformarea e uluitoare

Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89 +36   FOTO
Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 16:30 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 16:38

Cu siguranță nimeni nu a uitat celebra filmare când Ciprian Marica a fost filmat în prosop, la un hotel din Cluj, unde se întâlnise cu Ana Muntean (36 de ani). Transformarea prin care a trecut fosta amantă a lui Ciprian Marica e uluitoare.

Ana Muntean pare că se bucură de un real succes pe rețelele de socializare, după episodul cu Ciprian Marica. Pe Instagram este urmărită de peste 56 de mii de persoane. Nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, a devenit instructor de fitness și promovează un stil de viață sănătos. 

Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89
Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89
+32 FOTO

Cum arată acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica

Fosta amantă a lui Ciprian Marica a renunțat la părul roșcat și s-a vopsit blondă, aceeași nuanță ca și  iubita fostului fotbalist. 

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean, la un an după ce videoclipul cu ea și Ciprian Marica a ajuns public. 

Se pare că Florin Muntean și-a iertat soția după episodul rușinos de acum de 3 ani și își continuă căsnicia ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Anul trecut, blondina a fost invitată de mai multe ori într-o emisiune de la Prima TV, unde spunea că este fashion & lifestyle blogger.

Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89
Ana Muntean. Foto: Instagram @anamuntean89
+32 FOTO

Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Site-ul ziardecluj.ro a publicat în urmă cu trei ani un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. 

Ciprian Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scrie sursa citată.

Întâmplarea s-a petrecut în vara anului 2019, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod.

VIDEO. Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat!”

Citește și:

A intrat dezbrăcată la meciul favoriților: „Am stat 3-4 ore, am vorbit cu oameni faimoși”

Un sportiv olimpic din Mexic se finanțează din OnlyFans

Programul României la Euro 2024 » Când și cu cine jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”

Ce a observat germanul Bernd Storck pe ruta București - Sfântu Gheorghe: „Aveți o grămadă de...”


Comentarii (54)
markksson
markksson  •  01 Iunie 2023, 23:53

„Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret”, spunea Ana Muntean. ASTA SPUNE TOTUL DESPRE ACEASTA ADEVARATA DOAMNA.

Mazavalt
Mazavalt  •  01 Iunie 2023, 18:20
Postat de VanBasten pe 01 Iunie 2023, 06:27

Ai întrat pe Gazeta Sporturilor dar conținutul e de Playboy.

demult prin ani 90 cred ca pana in 2000 a circulat un nici nu stiu.., da haai sa ii zic "publicatie" numita Plai cu Boi.... SI tot despre porcarii deastea scriau...

mafa
mafa  •  01 Iunie 2023, 14:03

Acuma ,sa fim seriosi, nu numai prosopel sau munteanca sunt implicati in circul asta, *** !!... iar "***" este binenteles perechile actorilor principali care i-au iertat de alunecarea pe gheață si si-au vazut mai departe de ale lor...ce onoare lezata , ce demnitate calcata in picioare !!!...cum te mai apropii de femeia sau barbatul care sti foarte bine ce a facut !!...nu-i inteleg !!..in fine...***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează