GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

FOTO Anamaria Prodan, rol principal într-o comedie care va ajunge pe Netflix » Cum a apărut impresara pe platourile de filmare

Anamaria Prodan (50 de ani) +8   FOTO
Anamaria Prodan (50 de ani)

Articol de - Publicat luni, 10 iulie 2023 13:42 / Actualizat luni, 10 iulie 2023 13:51

Anamaria Prodan (50 de ani), impresară de fotbaliști, vrea să dea lovitura în lumea filmului. Ea va juca rolul principal în comedia românească „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu.

După ce a cunoscut succesul în lumea sportului, în televiziune, după afacerile cu bijuterii, haine, parfumuri, Anamaria Prodan vrea să dea lovitura și în lumea filmului. Ea a primit rolul principal în filmul „Complotul bonelor”, regizat de Iura Luncașu, care a devenit celebru după ce a regizat serialele „Inimă de țigan” sau „Pariu cu viața”.

+4 FOTO

Anamaria Prodan are rolul principal în filmul „Complotul bonelor”

Impresara îl va avea ca partener în film pe actorul Cristi Iacob, care e jurat la „Te cunosc de undeva”, emisiunea de la Antena 1. Filmările sunt deja în toi la Cluj, acolo unde Anamaria Prodan s-a deplasat cu echipa ei.

A fost și transformată pentru rol, și-a pus extensii lungi, s-a coafat diferit, după cum a arătat în clipurile distribuite pe Instagram de pe platourile de filmare. A făcut și primele declarații, încântată de noul proiect în care e implicată.

Așa se închide un cerc frumos al vieții mele. Asta îmi trebuia în portofoliu, un film. Și am avut norocul să-l întâlnesc pe Iura Luncașu. A avut atât de mare încredere în mine, încât mi-a oferit rolul principal din această minunată comedie. Sunt un om bun, profesionist și mă bucur pentru că reușesc să atrag lângă mine oameni minunați. Profesioniști desăvârșiți. Le mulțumesc și vă promit distracție pe cinste alături de noi în Complotul Bonelor”, a spus Anamaria Prodan pentru Playsport.

Filmările au loc acum la Cluj, dar unele scene vor fi filmate și în străinătate. După lansarea filmului în România, aceasta va fi difuzat și pe Netflix, celebra platformă de streaming.

+32 FOTO

Cum s-a pregătit Anamaria Prodan pentru rolul principal din „Complotul bonelor”

La vârsta de 50 de ani, Anamaria Prodan și-a surprins urmăritorii de pe Instagram recent cu imagini în timp ce folosea un tratament cu aur de 24K, fără cupru, după cum spune chiar impresara.

Anamaria Prodan a precizat că acest tratament are numeroase beneficii, printre care și hidratarea completă a pielii. „Astăzi îmi fac un tratament cu aur de 24K, fără cupru pentru fermitatea pielii, pentru hidratare, sunt foarte fericită, vreau să văd la final rezultatul. Vă iubesc!”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, o nouă apariție extravagantă » Tratament cu aur de 24K: „Sunt foarte fericită”
METROSPORT
Anamaria Prodan, o nouă apariție extravagantă » Tratament cu aur de 24K: „Sunt foarte fericită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
popescu222
popescu222  •  11 Iulie 2023, 01:22

Pai duduia e o comedie in sine...

ArchBishop
ArchBishop  •  10 Iulie 2023, 21:38
Postat de romeverest pe 10 Iulie 2023, 17:01

Mai multe comentarii moderate intrucat efectiv lumea s-a saturat pana peste cap de aceasta fiinta !! Ne-ati invadat viata cu articole si tot felul de poze ale acestui personaj !! Ajunge…….calmati-va !!!!!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

godot
godot  •  10 Iulie 2023, 20:14

Nu mai e politician, nu mai e patron Realitatea, nu mai e impresar, e actriță lună asta.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează