GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  COMUNICAT

Anamaria Prodan, comunicat după ce Laurențiu Reghecampf a depus actele pentru divorț: „O să-l ajutăm!”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2021 17:44 / Actualizat luni, 18 octombrie 2021 18:17

Anamaria Prodan a emis un comunicat care prezintă punctul de vedere al familiei legat de cu divorțul iminent și de noua relație a lui Laurențiu Reghecampf. 

Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț și că pune capăt căsniciei. Antrenorul lui CSU Craiova ar fi implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani, care ar fi deja însărcinată în 3 luni cu Reghe. Impresara Anamaria Prodan a amenințat cu un comunicat oficial cu privire la noua relație a soțului ei. Astăzi a venit, dar într-un ton împăciuitor. 

Anamaria Prodan, comunicat cu privire la divorțul de Laurențiu Reghecampf

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. 

Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru ) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe! O să-l ajutam pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt!

NOI, familia, ne rugam ca, în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-a ajutat să atingă culmile succesului”, a transmis Anamaria Prodan, conform Fanatik

+45 FOTO

Anamaria Prodan: „Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este unul slab!”

„Orice bărbat mai pleacă. La un moment dat îmi spunea cineva că și șoarecele își schimbă gaura. Un bărbat puternic își face prima dată familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt este un bărbat slab. Din exemplele mele nu există unul care să fi căzut și să se redreseze”, a spus Anamaria Prodan, la „Teo Show”, de la Kanal D.

VIDEO Anamaria Prodan: "Cum să mă prindeți pe mine pe parte de sex? Așa de tâmpită par eu?!"

Citește și alte știri despre divorțul din familia Reghecampf: 

FOTO Gata cu menajamentele! Anamaria Prodan, după apariția pozelor cu Reghe și iubita

Adrian Thiess va fi nașul copilului lui Reghecampf: „Sper să fie băiat! Vine și Ronnie O’Sullivan la botez” + Reacția Anamariei Prodan

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (7)
andreidim
andreidim  •  19 Octombrie 2021, 20:12

Dar Alexa, Alexa nu are nimic de declarat? Are de nerăbdare să declare si el ceva. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

380912830348081
Gogu Steriade  •  19 Octombrie 2021, 08:34

Săraca de ea, nici cel mai ***' psiholog sau *** nu o mai face bine! Păcat de ea, fata tânără..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  19 Octombrie 2021, 00:58

la cat de rea e aceasta vipera... si pe alexa l-a palmuit , dapai pe Reghe, in atatia ani de casnicie. Cred ca abia o asteptat sa scape de ea. Acum ea bate in retragere!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează