GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SEPSI -FCSB 0-1

SEPSI - FCSB 0-1 // Anamaria Prodan, declarații de dragoste după finala Cupei » Cui i-a spus „Te iubesc și sunt mândră de tine!”

Anamaria Prodan, declarații de dragoste după finala Cupei +49   FOTO
Anamaria Prodan, declarații de dragoste după finala Cupei

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 11:22 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 11:34

Anamaria Prodan Reghecampf, 47 de ani, i-a felicitat pe jucătorii cu care colaborează la FCSB, pentru câștigarea Cupei României, 1-0 cu Sepsi. 

Agentul a postat imagini cu Dennis Man, marcatorul unicului gol al finalei, Andrei Vlad, Darius Olaru, Iulian Cristea și Ionuț Panțîru, scriind la fiecare postare mesajul: „Te iubesc și sunt mândră de tine!”.

FCSB a învins-o pe Sepsi Sf. Gheorghe în finala Cupei României, scor 1-0, și s-a calificat în ediția următoare de Europa League. 

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

Mai multe imagini cu Anamaria Prodan în galeria foto de mai jos:

+45 FOTO

Sepsi - FCSB 0-1 » Dennis Man, glume pe seama transferului său: „Sunt plecat peste tot și nicăieri!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  24 Iulie 2020, 20:05

Dar ce ce ai gura asa de mare ??

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Iulie 2020, 20:08

Credeam ca-i zice lui Florin Stefan-dupa ce la ametit ca-l transfera la fcsb-daca joaca... cum trebuie!Intr-adevar baiatul nici nu s-a vazut pe teren!Mai ales la golul lui Man-omul de pe partea lui!Sau poate i-o fi zicand si lui Dimitrov!Ca nu stiu de ce ,mereu oferteaza GG fundasi adversi!Inaintea meciurilor directe!Mai nou,prin intermediul slujnicei sale,aia tatuata!

629690994563561
Sutiman Ilie  •  23 Iulie 2020, 15:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Este corect! Își vede principiile ei. Iar toți cred ca ii iubește, asta își iubește doar cursul ei în oglindă. Sa știți ca cele care apuca sa își etaleze corpul nu mai iubesc. Iubesc doar cum arată ele, restul este cancan. Iubiți sunt doar sa fie!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează