FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Anamaria Prodan s-a enervat pe șefii de la Rapid, după îndepărtarea lui Dan Alexa: „A încercat să facă din nimic bici!”

Dan Alexa și Anamaria Prodan  au o relație apropiată +49   FOTO
Dan Alexa și Anamaria Prodan au o relație apropiată

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 20:20 / Actualizat vineri, 14 august 2020 20:38

Anamaria Prodan (47 de ani), un personaj apropiat de Dan Alexa (40 de ani), a comentat plecarea acestuia de la Rapid. „Chirurgul” a stat pe banca alb-vișiniilor în ultimele luni, însă a ratat promovarea în Liga 1. 

„E greu să vorbeşti despre o ratare a promovării, pentru că au fost cinci meciuri. Când faci antrenamente online, în pandemie şi pe urmă joci cinci meciuri cu o echipă care nu e făcută de tine, nu ai mai putut să aduci nici măcar un crampon de la un jucător, nu ai cum să spui că e ratarea obiectivului lui Dan Alexa.

Dan Alexa a venit într-un moment în care nimeni nu venea, a fost alături de conducătorii Rapidului ca nimeni altul, a încercat să facă din nimic bici. L-aş fi păstrat pe Alexa în secunda doi, niciodată nu l-as fi dat afară, pentru că nu are nicio vină”, a spus Anamaria Prodan, potrivit TV Telekom Sport. 

FOTO Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

Dan Alexa s-a răzvrătit după o declarație oferită de Anamaria Prodan: „Sub nicio formă!”

Invitat la GSP Live, „Chirurgul” a ținut să se delimiteze de eticheta pusă de Anamaria Prodan, care a declarat recent că „Dan este cel mai apropiat om al nostru, este un produs de-al meu”. 

„Probabil s-a referit la imagine, niciodată ca antrenor. Vreau să stabilim clar, stabilisem asta și cu ea. Valoarea mea ca antrenor e valoarea mea, nimeni nu poate să o subțieze. Ana epatează foarte mult, o știți. Îi place să se implice, dar eu am semnat cu Ana după a doua promovare. E un manager foarte bun, dar ea epatează. O știți foarte bine. Creația ei…Creația ei ca imagine, probabil. Dar ca antrenor, sub nicio formă”.

VIDEO Ce relație are Dan Alexa cu Anamaria Prodan: „Nu s-a implicat în cariera mea de antrenor”

Citește și alte știri despre Rapid: 

EXCLUSIV Dan Alexa s-a răzvrătit după o declarație oferită de Anamaria Prodan: „Sub nicio formă!”

EXCLUSIV Dat afară de la Rapid, Dan Alexa acuză: „S-au luat decizii POPULISTE pentru a liniști galeria” » Dezvăluiri despre conflictele din club

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
397732904465528
Octavian Go  •  15 August 2020, 12:16

Cei care spun ca lui Alexa nu i se poate reprosa ratarea promovarii (printre ei se numara si aceasta diva fotbalului autohton) nu au dreptate. Si celelalte 5 echipe au fost in aceeasi situatia ca Rapid in privinta pregatirii. Rapid era la un punct de locul 2 ce asigura promovarea directa dar echipa a ratat si barajul. Insa ceea ce i se poate reprosa mai mult lui Alexa este jocul echipei. Practic nu s-a vazut schimbarea de antrenor iar demiterea antrenorului mi se pare fireasca dupa neindeplinirea unui obiectiv pe care acesta si l-a asumat.

622674784501836
Florin Dobrin  •  15 August 2020, 12:03

ciocu mic ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

4don
4don  •  15 August 2020, 08:07

Normal ca e creația ei.. Doar îl fragezeste cum vrea ea... E un fel de Luțu pt Gigi Becali

Vezi toate comentariile (14)
Comentează