GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou! S-a afișat cu el pe Instagram

Anamaria Prodan. Foto: Instagram
Anamaria Prodan. Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2023 16:57 / Actualizat marti, 14 februarie 2023 17:38

Anamaria Prodan a „oficializat” relația cu noul iubit postând o imagine pe Instagram.

Aceasta are o nouă relație, după despărțirea cu scandal de Laurențiu Reghecampf. Impresara a fost cucerită de un bărbat misterios. (imaginea postată este în galeria foto)

Instagram @Anamaria Prodan
+32 FOTO

Anamaria Prodan s-a afișat cu noul iubit pe Instagram

După experiența prin care a trecut, Anamaria Prodan își dorește acum să fie cât mai discretă cu viața sa amoroasă.

Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

+41 FOTO

Anamaria Prodan este îndrăgostită din nou

Anamaria Prodan și noul iubit sunt împreună de câteva luni. Acesta ar avea o situație financiară foarte bună și ar fi trecut și el printr-un divorț, iar cei trei copii ai săi l-au cunoscut deja, citează Libertatea.

Impresara mai spune: „Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere, pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am să trăiesc în liniște, frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat”.

Citește și:

Shakira, complimentată de Pique! A fost prima dată când fostul fotbalist de la Barcelona a vorbit despre ea, după despărțire

Postarea lui Bouchard a făcut valuri pe Instagram: „Ignorați transpirația”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
Cst65
Cst65  •  15 Februarie 2023, 17:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  15 Februarie 2023, 14:04

Asta da stire importanta pentru romani !! Purtatoarea celor 50 de ani s-a indragostit din nou !! Restul…cutremure devastatoare prin Turcia si mai nou prin Romania, nu au nicio importanta !! Romanii nu mai pot dormi noaptea cu gandul la “marea impresara” indragostita !! Bravo voua !!

mvm1955
mvm1955  •  15 Februarie 2023, 07:36

Saraca , este ridicola !!!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează