GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Fosta prezentatoare-fotomodel de la Prima TV îl admiră pe Ion Țiriac: „Mi-ar plăcea să fiu în pantofii lui de lux”

Anca Serea +18   FOTO
Anca Serea

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 13:26 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 18:15

Anca Sînă Serea e fosta prezentatoare de știri sportive de la Prima TV. Deși s-a retras de pe micul ecran, ea continuă să fie o prezență constantă la evenimente mondene, recent a atras atenția cu declarațiile pe care le-a făcut despre Ion Țiriac. 

În vârstă de 43 de ani, Anca Serea a debutat ca fotomodel internațional. Ulterior, ea a renunțat la podium și a devenit prezentatoare de știri. În 2022, a renunțat și la jobul din televiziune pentru a se dedica familiei sale, dar și afacerilor pe care le mai are. E căsătorită cu cântărețul Adrian Sînă și e mama a șase copii. 

Anca Serea: „În pantofii de lux ai domnului Ion Țiriac. Apoi, ai soțului meu”

Chiar dacă nu mai apare zilnic pe micul ecran, Anca Sînă Serea e prezentă la evenimente, unde nu se ferește să acorde interviuri. Pentru emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, ea a fost întrebată: „Dacă ai putea să fii în pantofii unui bărbat din România, care ar fi acela și de ce?”.

Anca Serea nu s-a ferit și a spus prima dată numele lui Ion Țiriac, iar mai apoi numele soțului ei. „Cred că se înțelege de ce. În papucii sau în pantofii de lux ai domnului Țiriac. Pentru că aș vrea să văd și eu, deși nu zbor cu avionul deloc, mi-ar plăcea să am și eu o flotă, să am multe mașini. Să fiu curtat de multe femei interesante, frumoase. 

Și în pantofii soțului meu, să văd cum e acolo, pe scenă, la concerte”, a zis Anca Serea „La Măruță”.

Anca Serea, foto: Instagram @anca_sina_serea
Anca Serea, foto: Instagram @anca_sina_serea
Anca Serea, foto: Instagram @anca_sina_serea
Anca Serea, foto: Instagram @anca_sina_serea
+14 FOTO

De ce a renunțat Anca Serea să prezinte știrile din sport

În martie 2022 Anca Serea a anunțat că a renunțat la contractul ei cu Prima TV, televiziunea la care lucra de aproape un an. Soția lui Adi Sînă, mamă a șase copii, a pus familia pe primul loc. Anca Serea prezenta știrile din sport la Prima TV, în weekend, însă a renunțat. 

„La știrile sportive eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Mi s-a propus un proiect nou, dar acesta presupunea să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii. În prezent, nu mai lucrez la Prima TV”, a spus prezentatoarea la momentul respectiv pentru Playtech. 

Înainte să reapară pe micul ecran, Anca Serea s-a arătat încântată de postul de prezentatoare de știri la Prima TV. „Mă bucur că am șansa de a lucra într-un domeniu care mi-a plăcut dintotdeauna. Am simțit că mă aflu în locul potrivit, încă de la primele probe. În plus, sunt fascinată de tot ce ține de munca în redacție, nu doar de pupitrul știrilor, și îmi doresc foarte mult ca telespectatorii să prefere Focus Sport”, mărturisea Anca Serea când a început să prezinte știrile din sport la Prima TV.

FOTO Poveste neștiută cu Leni Celnicu, prima soție a lui Hagi: „Gică n-a mai vorbit cu mine, crezând că eu am pus treaba la cale. Dar nu eram chiar atât de pervers”

GALERIE FOTO Fosta iubită celebră a lui Stelea, detalii neștiute: „El era căsătorit atunci. Îl am și acum în suflet”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
bozo76
bozo76  •  24 Martie 2024, 07:06

Imi place nebunatica asta care se autopropune

Van_Basten
Van_Basten  •  22 Martie 2024, 21:43
Postat de VardyParty pe 22 Martie 2024, 19:50

... si repede, cat se mai poate. https://www.youtube.com/watch?v=ll86KFKVjc0

Ioan de la Bellu va muri doar pentru el insusi. Meanwhile, Bentley CEO says sales are down because the rich are experiencing ‘emotional sensitivity’ due to the cost of living and don’t want to flaunt their wealth with a new luxury car. Bentley CEO nu l-a intalnit pe Ioan.

VardyParty
VardyParty  •  22 Martie 2024, 21:07
Postat de FalconCrest pe 22 Martie 2024, 20:20

problema este alta,cum este posibil ca la peste 30 de ani cand a ramas vaduva si cu 2 copii,unu ca adriana sana care nu a fost casatorit si nu a avut copii niciodata sa se uita la un ca asta,mai mult a luat-o si de noua,s-a casatorit cu ea si i-a mai facut 4 copii. nu are nicio logica. cum bah sa fii tanar si bogat si sa iei una *** si cu copii. ***

Da, ii place procesul, e clar.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează