GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Unde s-a dus Andreea Bălan pentru tenismenul Victor Cornea: „Nu credeam, dar iată-mă aici”

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 10:59 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 10:59

Vedeta Andreea Bălan să află în aceste zile în Australia, la Brisbane, alături de iubitul ei, tenismenul Victor Cornea (30 de ani, 65 ATP la dublu).

Victor a participat la la turneul ATP 250 de la Brisbane, dar a pierdut încă din primul tur, într-un meci jucat pe 31 decembrie. Cornea și Siriam Balaji au fost învinși de perechea Grigor Dimitrov / Sebastian Korda, scor 6-2, 5-7, 4-10.

FOTO. Andreea Bălan, în Australia cu Victor Cornea

+45 FOTO

Deși a pierdut rapid, Victor a rămas în Australia, acolo unde a venit și iubita lui, artista Andreea Bălan. Acesta le-a mărturisit fanilor că nu se aștepta să ajungă prea curând în această țară.

„E cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Dar iată-mă aici. Brisbane e foarte liniștit, cu foarte multă verdeață și parcuri. Oamenii sunt foarte relaxați și prietenoși, iar mâncarea e delicioasă”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Victor Cornea și Andreea Bălan, vacanță de vis

De Crăciun, cei doi au fost într-o vacanță de vis. Au plecat, alături de copiii Andreei, în Laponia, acolo unde s-au bucurat de zăpadă și de peisaje incredibile. 

„Vacanța în Laponia a fost magică. Parcă am fost în tărâmul de gheață al Elsei. Vom reveni cu siguranță în iernile ce vor veni. Vă recomand cu drag această experiență minunată” a fost mesajul artistei.

„Conexiunea noastră pot spune că este una divină”

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor, care mărturisește că nu a trăit niciodată atât de intens o poveste de dragoste. 

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus sportivul în interviul pentru revista VIVA.

+45 FOTO

Cred că cea mai importantă este sănătatea și, dacă o avem, reușim să atingem orice vârf, obiectiv și vis. Îmi doresc ca fetițele mele să fie sănătoase, vesele, să nu le lipsească nimic și să se dezvolte în iubire și armonie. În rest, în carieră totul este exact așa cum îmi doresc, că doar sunt aici de foarte mulți ani și nu obosesc niciodată, deoarece îmi place foarte mult ce fac.  

- Andreea Bălan, pentru VIVA!

Citește și:

Rivalii trag tare în cantonamente, vedetele FCSB-ului continuă să se lăfăie în vacanțe de lux » Reacția lui MM când a văzut noile imagini
METROSPORT
Rivalii trag tare în cantonamente, vedetele FCSB-ului continuă să se lăfăie în vacanțe de lux » Reacția lui MM când a văzut noile imagini
Iubita fostului fotbalist de la FCSB participă la Survivor 2024! Maria a plecat deja în Republica Dominicană
Survivor 2024
Iubita fostului fotbalist de la FCSB participă la Survivor 2024! Maria a plecat deja în Republica Dominicană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  07 Ianuarie 2024, 14:53

Hai, ca il antrenezi tu, si se termina banii rapid. Pe urma veniți acasa cu autostopul. Ce situatie delicioasă.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează