GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

GALERIE FOTO Fotomodelul din Pașcani care i-a înnebunit pe sportivii italieni a ajuns vedetă TV în Peninsulă

Andreea Sasu +41   FOTO
Andreea Sasu

Articol de - Publicat luni, 05 februarie 2024 12:00 / Actualizat luni, 04 martie 2024 10:32

Andreea Sasu, în vârstă de 34 de ani, a devenit vedetă în Italia, odată cu participarea la una dintre cele mai de succes emisiuni din Peninsulă.. 

Tânăra din Paşcani, care a devenit cunoscută în Italia pentru aventurile ei cu personalităţi din sport şi modă, este în centrul atenţiei în cel de-al nouălea sezon al emisiunii Ciao Darwin, de pe postul de televiziune Canale 5.

GALERIE FOTO. Andreea Sasu, fotomodelul din Pașcani ajunsă vedetă în Italia

Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
Andreea Sasu
+37 FOTO

Emisiunea „Ciao Darwin” este una dintre cele mai longevive și populare emisiuni de televiziune din Italia. A început să fie difuzată în anul 1998 și a avut un succes remarcabil, devenind unul dintre programele emblemă ale televiziunii italiene.  „Show-ul” abordează teme sociale, culturale și umoristice, uneori provocând dezbateri în rândul publicului.

Andreea s-a mutat la Milano după vârsta de 20 de ani, scrie revista Rotalianul. Cariera sa de fotomodel include colaborări cu branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. În plus, a participat la reality show-ul italian „Temptation Island” în rolul de ispită. 

Andreea Sasu a avut o relaţie de un an cu designerul Philipp Plein, apoi un scurt flirt cu pilotul de Moto GP Andrea Iannone. Mai târziu, a fost implicată într-o relaţie cu Riccardo Saponara, mijlocașul lui Hellas Verona.

Andreea a mărturisit într-un interviu că „visul ei de a deveni fotomodel datează încă din copilărie”. După terminarea şcolii în România, la Paşcani, s-a înscris la Universitate pentru a studia Marketing şi Publicitate, dar a abandonat studiile pentru a se muta la Milano, unde a început cariera de model. Pasionată şi de sport, Andrea pratică de asemenea kickboxing.

Citește și:

Și cea mai frumoasă, și cea mai bună! Adelina Ungureanu a fost aleasă voleibalista anului 2023
GALĂ
Și cea mai frumoasă, și cea mai bună! Adelina Ungureanu a fost aleasă voleibalista anului 2023
„Catwoman” l-a provocat pe Harry Kane, după Manchester United - Bayern, dar golgeterul Bundesligii a refuzat-o: „Nu vreau să mă fac de râs!”
MAN. UNITED - BAYERN 0-1
„Catwoman” l-a provocat pe Harry Kane, după Manchester United - Bayern, dar golgeterul Bundesligii a refuzat-o: „Nu vreau să mă fac de râs!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mihneailie030
mihneailie030  •  04 Martie 2024, 20:55

,, fotomodelul,, din Pașcani, ailaltă,, fotomodel,, Ghencea din Slatina... Numai orașe care rivalizează cu Monte Carlo... Andra Mocanu, tu de unde ești? Din Ciorogarla???

rav410wrc
rav410wrc  •  04 Martie 2024, 14:09

Bre, da' "diva" asta nu era "avocata" din Cluj !?

zb59
zb59  •  13 Decembrie 2023, 19:59

Probabil faptul ca dna practica (si) kickboxing ul este lagatura acestui “magnific” articol cu sportul!:)) Bai, sinteti incurabili de, sa zicem, neprofesionisti! Asta ca sa nu folosim cuvinte considerate de voi “vulgare si jignitoare”!:))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează