GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV, gazda Formulei 1 în România

Iuliana Pepene // Foto: Instagram +24   FOTO
Iuliana Pepene // Foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 01 martie 2024 09:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2024 09:22

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, va prefața calificările și cursele de Formula 1 din acest sezon.

După ce Antena a cumpărat drepturile TV pentru Formula 1 în următorii trei ani, postul a anunțat că Iuliana Pepene (32 de ani) va fi implicată în proiect.

FOTO. Iuliana Pepene va prefața cursele de Formula 1 la Antena

+20 FOTO

Pasionată de automobilism, frumoasa prezentatoare TV va prezenta o emisiune de analiză a calificărilor și a curselor, înainte de fiecare Mare Premiu.

Prezentatoarea merge cu motorul, face show cu ATV-ul prin pădure, e îndrăgostită de mașinile puternice și n-a ratat ocazia să meargă la Salonul Auto de la Paris.

Dan Pavel şi Iuliana Pepene prezintă din studioul Antena calificările Formula 1  şi cele 24 de curse ale sezonului, comentând, alături de specialişti, cele mai importante momente de pe circuit şi din culise”, se arată în comunicatul emis de Antena 1.

 Cine va comenta cursele de Formula 1

Mihai Morar şi Cătălin Ghigea vor comenta cursele în direct la Antena 1 și Antena 3, alternativ.

„Misiunea mea, ca fan al Formulei 1, este aceea de a explica pe înţelesul tuturor ce se întâmplă cu acest fenomen, Îmi doresc ca acest sport să redevină popular la noi, aşa cum era când eram eu copil.. Visez să se întâmple asta din nou şi cred că locul Formulei 1 e aici, iar rolul meu este de a face popular din nou fenomenul ăsta, în timp ce Cătălin e profesionistul care ne va explica şi cele mai mici detalii din această competiţie”, a declarat Mihai Morar.

„Sunt onorat să comentez Formula 1 pentru canalele Antena alături de Mihai Morar. Cred că ultimii ani de comentariu sportiv a şapte competiţii automobilistice mondiale distincte m-au pregătit pentru acest moment. Formula 1 nu reprezintă numai vârful competiţiilor de motorsport pe circuit, dar şi o lume aparte unde visul, ambiţia, tehnologia, performanţa, talentul şi pasiunea creează un amalgam de poveste.

Sper ca fanii împătimiţi ai Formulei 1, dar şi cei care privesc această competiţie ca pe un spectacol de televiziune, deopotrivă, să ne fie alături, pe parcursul tuturor curselor din 2024”, a declarat Cătălin Ghigea, multiplu campion de raliuri.

Citește și:

Tot ce trebuie să știi despre  noul sezon de Formula 1 » Calendarul complet, echipele + Miza pentru sezonul viitor
SEZONUL 2024
Tot ce trebuie să știi despre noul sezon de Formula 1 » Calendarul complet, echipele + Miza pentru sezonul viitor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
Aurel46
Aurel46  •  01 Martie 2024, 17:34

... dacă tipa asta e frumoasă! .... no more comments!...

wolflee
wolflee  •  01 Martie 2024, 13:21

Nu pot sa vad ca dupa atatia ani de democratie avem atat de multi dalmatieni !Dinescu a spus corect ca Romania are 20 milioane de locuitori sin care 14 miloane dalmatieni @!@Nu vom trece niciodata pe o viata mai buna daca nu facem nimic ,doar sa fim dalmatieni este usor !! Succes pentru Antena 1 si pentru cei implicati in tot !!

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  01 Martie 2024, 12:42

Cineva din GSP incearca FOARTE INSISTENT sa intre pe sub lenjeria intima a doamnei Pepene, probabil sa admire... pepenii?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează