GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

Anunț definitiv! Ioana Simion s-a despărțit de Ilie Năstase: „Am crezut că se va schimba ceva în bine”

Ioana Simion a postat un mesaj pe facebook în care lasă de înțeles că relația ei cu Ilie Năstase s-a terminat
Ioana Simion a postat un mesaj pe facebook în care lasă de înțeles că relația ei cu Ilie Năstase s-a terminat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 12:52 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 12:53

Ioana Simion a postat un mesaj pe facebook în care lasă de înțeles că relația ei cu Ilie Năstase, 75 de ani, s-a terminat. Cei doi soți încercau să își salveze căsnicia, după ce fostul tenisman ar fi agresat-o fizic pe soția sa. Acum, se pare că Ilie Năstase înregistrează al 5-lea divorț. 

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! 

In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt, crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine. Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!!! Va mulțumesc frumos,pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!❤️🙏”

+15 FOTO
  • CONTEXT: Mariajul lui Ilie Năstase, 75 de ani cu Ioana Simion s-a rupt cu scandal pe 8 ianuarie 2021. Soția s-a dus la poliție și a reclamat că fostul lider mondial din tenisul masculin a agresat-o fizic. Scenele de violență domestică ar fi avut loc într-o locație din București.
  • „Am ajuns acasă şi... am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a explicat atunci Ioana Simion, 44 de ani, conform Click.

Câte căsnicii destrămate a adunat Ilie Năstase și cine e Alexandra, femeia alături de care a stat cel mai mult

Primul număr 1 mondial din istoria tenisului masculin adaugă încă un fragment tumultuos unei istorii personale deja extrem de bogate. Aflat în a cincea sa căsnicie, Ilie Năstase ar trece astfel printr-un al cincilea divorț. Dar cine au fost celelalte soții ale lui Ilie? 

  1. Dominique Grazia. Năstase şi belgianca s-au căsătorit civil la Bruxelles pe 7 decembrie 1972, în anul în care românul cucerise titlul la US Open. După o săptămână, a urmat cununia religioasă la Bazoches-sur-le-Betz, un sătuc situat la sud de Paris. Primul copil al lui Ilie, Nathalie, s-a născut pe 12 martie 1975, la Paris. Divorţul s-a pronunţat în 1980. 
     
  2. Alexandra King. A doua căsătorie a avut loc la New York, în septembrie 1984, în a doua săptămână a turneului de la US Open. Năstase şi actriţa americană (foto) erau deja de 3 ani împreună. În 1987, l-au adoptat pe Nicholas, abia născut, copilul unei tinere de 13 ani din San Antonio care rămăsese însărcinată accidental. În 1990 au făcut acelaşi lucru cu micuţa Charlotte, adusă pe lume de o femeie din Miami care avea deja 6 copii. La mijlocul anilor '90 relația dintre soți s-a răcit, dar divorţul s-a produs abia în 2003. 
     
  3. Amalia Teodosescu. S-au cunoscut în 1996, la un concert, dar relaţia lor a început doi ani mai tîrziu. În 2003 li s-a născut primul copil, Alessia, iar pe 5 iunie 2004 s-au căsătorit, la Paris, în prezenţa a numeroase personalităţi din lumea tenisului. În 2007 a venit pe lume şi a doua fetiţă, Emma, fiind faimoasă imaginea de la sosirea la Gala Laureus 2006, cu Amalia însărcinată și Ilie sărutându-i burta proeminentă. Cuplul Amalia-Ilie s-a destrămat în primele luni ale lui 2010, divorţul venind după 5 ani şi jumătate de căsnicie. Cei doi au abordat stilul occidental al comunicatului remis unei publicaţii. Au trimis o scrisoare semnată de amândoi ziarului Cancan, anunțând că se despart. 
     
  4. Brigitte Sfăt. Cei doi au început să iasă împreună în vara lui 2010, iar în iunie 2013 s-au căsătorit civil la Timișoara, orașul natal al lui Brigitte, doar în prezența prietenilor apropiați, între care s-au aflat Nadia Comăneci și Ion Țiriac. După ceremonie, mirii, între care exista o diferență de vârstă de 30 de ani, au sărbătorit la un local select din oraș. „Le doresc în primul rând fericire! Pe câtă durată, ei decid acest lucru. Și respect unul față de celălalt", le ura atunci Țiriac. Mariajul a fost însă unul agitat, cu tot felul de scandaluri și certuri mult mediatizate, și s-a încheiat cu divorțul din septembrie 2018.

Adidas nu îi va prelungi contractul lui Ilie Năstase, după 49 de ani! Motivul invocat de tenismen: „Aşa i-au făcut şi lui Messi”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (4)
bazinga
bazinga  •  20 Octombrie 2021, 21:23

Jalnic personaj!Trist, foarte trist ce se intampla ! Un om care odata cu trecerea anilor , dovedeste ca batranetea nu este o varsta a intelepciunii !Din contra.! Chiar asa minte putina sa aiba, nu am crezut!

sdaniel1972
sdaniel1972  •  20 Octombrie 2021, 19:11
Postat de tororosso pe 20 Octombrie 2021, 14:35

Generalul Dum/Dum și a sale căprioare împușcate în amor. Se zice că odată cu înaintarea în vârstă uni cam deraiază dar alți au deraiat demult . La câți bani a cheltuit Iliuță pe fetițe azi se putea freca pe burtă și Țiriac era egalul său în avere .

las ca plinge iar miine ca nu ia dat statul roman ceva...

dora
dora  •  20 Octombrie 2021, 16:18

Sper ca ati impărțit echitabil averea și că ți-ai luat partea care ti se cuvenea de la NASTY !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează