GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Avertisment în Italia, după eliminarea restricțiilor: „Fie lucrurile se schimbă, fie vă închid iar”

Sute de oameni au ieșit pe străzile din Milano +49   FOTO
Sute de oameni au ieșit pe străzile din Milano

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 10:00

Primarul din Milano, Beppe Sala, avertizează că va închide din nou orașul, dacă cetățenii nu respectă măsurile de distanțare socială. 

După două luni, locuitorii din Milano au putut părăsi locuințele. Haosul creat pe străzi, cu sute de oameni înghesuiți în zona canalelor Navigli, l-a făcut pe Beppe Sala să lanseze un avertisment: „Imaginile sunt rușinoase. Nu voi permite ca patru oameni fără măști să pună la îndoială totul. Nu sunt un politician din metafore, ci din fapte. Fie lucrurile se schimbă astăzi, fie închid”.

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Declarație pe proprie răspundere și după 15 mai? Ce spune ministrul Marcel Vela

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
899281807160587
Markel García  •  09 Mai 2020, 16:11
Postat de Razvan-Radu Tudor pe 09 Mai 2020, 15:46

oamenilor le e mai frica de somaj decat de virus, *** pe politicieni si oms

Ma bucur ca tu esti tanar, puternic si frumos. Da sunt persoane mai slabe, batrane, cu boli, care oamenii ca tine ***. In Romania extrema dreapta e in floare, sa moara cei slabi, eu daca sunt puternic ce mai conteza... Romania nu va fii niciodata normala cu atatia ***, comunisti si anti-stiinta. Ce bine ca am plecat din tara asta ***. Traiasca occidentul!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

927038610807268
Razvan-Radu Tudor  •  09 Mai 2020, 15:54

Ce e rău în robie nu-i atâta robia, îi că dacă trece prea multă vreme, omul se învaţă cu ea, cu robia, cu frica, cu supunerea, cu săru-mâna, să-nvaţă să fie batjocorit şi să nu-i mai pese, să-nvaţă ca pasărea proastă cu colivia, care uită şi c-o ştiut zbura oarecândva, sau se teme să nu afle stăpânul că n-o uitat să zboare”. (Fragment din Filmul Horea)

927038610807268
Razvan-Radu Tudor  •  09 Mai 2020, 15:53

daca comentariul meu este considerat vulgar sau jignitor avertizati-ma direct fraierilor si il voi edita eu, aaaa nu aveti buton de edit pe site, a ma scuzatzi ....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează