GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ROMÂNIA

foto Căpitanul României, logodit la 23 de ani cu iubita din adolescență: franțuzoaica l-a urmărit din tribune la EURO

Louanna, logodnica lui Bogdan Racovițan +32   FOTO
Louanna, logodnica lui Bogdan Racovițan

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 17:11 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 00:21

Bogdan Racovițan (23 de ani), fundașul polonezilor de la Raków Częstochowa, a fost căpitanul României U21 la turneul final EURO 2023. România a terminat pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct. 

Lui Racovițan îi merge însă bine la club și în viața personală. Campion în Polonia, el s-a logodit acum ceva timp cu Louanna, o franțuzoaică din Dijon care locuiește alături de el la Częstochowa. Și Racovițan e născut în orașul francez, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl român, din Oradea. 

Bogdan și Louanna sunt împreună de aproape 6 ani. Viitoarea soție a fotbalistului a venit să-l vadă în meciurile de la București, de la turneul final.

+28 FOTO

600.000 de euroa plătit Rakow pentru Racovițan celor de la FC Botoșani în ianuarie 2022

Când eram mic, aveam 3-4 ani, mă duceam cu tata afară și ne jucam cu mingea, dădeam pase, șuturi, iar la 5 ani m-a dus la un club. Prima amintire de pe stadion este de când aveam 7 ani, de la Dijon, unde am crescut. Mergeam destul de mult la meciuri, echipa era în liga a doua.

De mic m-au învățat să am o atitudine bună, atât pe teren, cât și în afara lui, să fiu serios, să muncesc. Adică tot ce înseamnă să fii fotbalist profesionist.

Obiectivul meu este să ajung la cel mai înalt nivel în fotbal. Mă refer să joc într-unul dintre campionatele din top 5, în Champions League. Vreau să câștig trofee, să am o carieră plină.

Anglia, pentru mine, este cel mai bun campionat. Este o ligă puternică, tehnică, și cred că jocul meu s-ar potrivi acolo. Este un campionat în care suporterii pun multă pasiune în tribune și cred că mi-ar plăcea mult.

Fotbaliștii mei preferați sunt Thiago Silva și Sergio Ramos pentru că sunt fundași centrali, modele pentru mine. Thiago Silva este foarte elegant, foarte bun cu mingea și încerc să fiu ca el. Sergio Ramos a câștigat foarte multe trofee și cred că este și el un model foarte bun pentru orice fundaș central

Fotbalistul pe care aș vrea să-l întâlnesc este... Cristiano Ronaldo. Pentru mine e un exemplu de fotbalist aproape perfect

Bogdan Racovițan pentru Eurosport, în 2021

Cine e iubita lui Radu Drăgușin » Numărul pe care fundașul îl poartă pe tricou are legătură cu relația lor: „Sunt atât de mândră de tine”
METROSPORT
Cine e iubita lui Radu Drăgușin » Numărul pe care fundașul îl poartă pe tricou are legătură cu relația lor: „Sunt atât de mândră de tine”
„Save the date” » Iubita internaționalului român a făcut marele anunț: „Se întâmplă!”
monden
„Save the date” » Iubita internaționalului român a făcut marele anunț: „Se întâmplă!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
paolo16
paolo16  •  30 Iunie 2023, 10:22

Huo!

portardelegenda
portardelegenda  •  30 Iunie 2023, 08:59

Alaturi de Tarnovanu singurul jucator care s a ridicat la nivelul competiției.

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  29 Iunie 2023, 20:00

la 23 de ani, sa fii cu una de 6 ani si, in loc sa te desparti, tu te logodesti ?!?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează