GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, s-a căsătorit! Cine e vedeta pe care a luat-o de soție după doar două luni de relație

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit cu Alina Petre. Sursă foto: Instagram @alina_petre75 +41   FOTO
Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, s-a căsătorit cu Alina Petre. Sursă foto: Instagram @alina_petre75

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 12:55 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 13:42

Bogdan Vasiliu, președintele echipei de handbal CS Rapid, s-a căsătorit marți, 18 aprilie, cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul director al SRI. Îndrăgostiții abia au împlinit două luni de relație.

Deși aveau în plan să se căsătorească civil pe stadionul Giulești, până la urmă Bogdan Vasiliu și aleasa lui, Alina Petre, au devenit soț și soție în sala de sport a Rapidului. Îmbrăcat într-un costum negru, foarte elegant, mirele a fost numai un zâmbet la eveniment. Nici cea care i-a devenit soție nu s-a lăsat mai prejos.

Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
+37 FOTO

Bogdan Vasiliu și Alina Petre au devenit soț și soție în sala de sport Rapid

Alina Petre a îmbrăcat la cununia civilă cu președintele CS Rapid o rochie albă, mulată pe corp, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc, foarte strălucitori, și un buchet cu flori albe. La nunta din sala de sport cei doi au avut alături cele mai importante persoane din viețile lor, rudele, dar și prietenii apropiați.

După ce mirii au spus „DA” în fața Ofițerului Stării Civile, invitații au mers alături de Bogdan Vasiliu și de Alina la un restaurant din București, unde au organizat o petrecere. Au servit preparate alese și s-au distrat pe muzica lui Jean de la Craiova.

Bogdan Vasiliu și Alina Petre s-au căsătorit după doar două luni de relație

Deși se cunosc doar de două luni, Bogdan Vasiliu și Alina Petre au simțit că sunt suflete pereche. Așa au decis să își unească destinele. 

„Sper să mergem acolo unde ne dorim amândoi, să fie pentru totdeauna. După ce ne-am întâlnit, am mers mai întâi la biserică. Am fost acolo și am cerut o binecuvântare de la preot. Lucrurile nu sunt așa obișnuite. În momentul în care întâlnești un om, vrei să își dezvolți mai întâi o pasiune sau să îți trăiești momentul cu el, nu să umbli prin biserici”, declara Alina Petre, la Antena Stars, înainte de căsătorie.

„A fost foarte spontană decizia asta. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, pur și simplu am știut”, a mai declarat ea despre căsătoria cu Bogdan Vasiliu.

Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
Alina Petre. Foto: Instagram @alina_petre75
+37 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @alina_petre75

Cine e Alina Petre, soția lui Bogdan Vasiliu

În vârstă de 47 de ani, Alina Petre este fosta noră a lui Virgil Măgureanu, cel care a condus SRI, în perioada 1990-1997. Ea a fost căsătorită cu Marian Măgureanu, alături de care are o fată, pe Maria, în vârstă de 17 ani. După divorț, ea a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre familia Măgureanu. Marian Măgureanu a încetat din viaţă, la vârsta de 51 de ani, pe 23 martie 2021, după o luptă grea împotriva virusului COVID-19.

„M-am lăsat bătută și la propriu, și la figurat și cred că foarte puține femei trec prin ce am trecut eu. Nu-mi doresc ca fetița mea să aibă drept exemplu de normalitate ceea ce se întâmplă acum. Nu mi-am dorit să ajung să-mi spăl rufele în public, dar cred că exemplul meu va ajuta și pe alții. Suntem crescuți în comunism, cu frica în sânge, cu televizorul oprit și fără acces la apă caldă. Eu aleg să trăiesc altfel și să spun lucrurilor pe nume”, a scris Alina, în urmă cu mai bine de opt ani, pe Facebook.

„M-am dus bătută la secția 2 de Poliție, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecție și mi s-a spus că nu știu cu cine mă pun. Am primit amenințări cu moartea pe stradă. Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea și pot să aduc probele”, mai declara ea la vremea respectivă la B1 TV.

În ceea ce privește activitatea ei profesională, Alina Petre e avocat, lifecoach, dar și profesoară de limba engleză și franceză. Apare aproape zilnic pe micul ecran în diverse emisiuni de la Antena Stars, precum „Acces Direct”, unde comentează diverse subiecte.

Citește și:

Adrian Mititelu jr. s-ar fi cuplat cu fosta lui Marius Niculae! Cine ar fi noua cucerire a fiului patronului de la FCU Craiova

Aza, fosta iubită a lui Dragoș Nedelcu, a impresionat la „Chefi la cuțite”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
AA.........
AA.........  •  22 Aprilie 2023, 09:49

Ce buhăită e Alina! Parca sta pe drojdie....!

Shogun01
Shogun01  •  21 Aprilie 2023, 13:10
Postat de maradona79 pe 20 Aprilie 2023, 12:20

Hmmm. Nunta dupa doua luni? Miroase a narcisism.

nuuuuu, fata a mirosit altceva

blackseacoast
blackseacoast  •  20 Aprilie 2023, 14:40

Frumoxi amândoi ! Pe când divorțul ?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează