GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

FOTO Fosta soție a lui Ilie Năstase e femeie de afaceri în Dubai » Cât de bine îi merge: „Sunt invitată la deschideri de magazine sau restaurante”

Fosta soție a lui Ilie Năstase e femeie de afaceri în Dubai. Foto: Instagram +13   FOTO
Fosta soție a lui Ilie Năstase e femeie de afaceri în Dubai. Foto: Instagram

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 11:05 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 11:31

Brigitte Pastramă (45 de ani) e fosta soție a lui Ilie Năstase. După un mariaj de cinci ani, cei doi au divorțat în 2018 și s-au recăsătorit, el cu Ioana Năstase, iar ea cu Florin Pastramă. Acum, vedeta anunță o reușită în carieră, pentru că are propria afacere în Dubai, acolo unde s-a mutat anul acesta

De mai multe luni de zile, Brigitte Pastramă și-a cumpărat o casă de 400.000 de euro în Dubai, acolo unde s-a mutat cu fiica ei. A început o viață nouă departe de România, nu pentru ea, ci pentru Sarah, pentru a o ține departe de unele vicii. 

+32 FOTO

Brigitte Pastamă: „Avem mai multe servicii pe care le oferim”

În Emiratele Arabe Unite au și o afacere, Brigitte și Florin Pastramă dețin o firmă de design interior și amenajări interioare. „Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem 2 stiluri de design, frech riviera și italian. Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Putem să facem și rame pe pereți, cu lumini. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian”, a zis ea pentru Fanatik

Vedeta mărturisește că acolo nu este cunoscută și oamenii o mai invită din când în când la evenimente în calitate de influencer. Brigitte Pastramă este urmărită de peste 738 de mii de persoane pe Instagram.  

„Fiind într-o țară străină, aici nu reprezint nimic. În afară de faptul că sunt influencer și mai sunt invitată poate la deschideri de magazine sau restaurante. Mai mult de atât nu reprezint. Eu sunt doar o mamă aici, care are grijă de copilul ei. Eu am renunțat la toate lucrurile acelea pe care mi le-a oferit viața. Până la urmă, copiii sunt moștenirea noastră și încerc să găsesc echilibrul familiei mele. 

Asta în ciuda tuturor problemelor, care în trecut ne-au adus multe încercări. Am zis că e momentul să fac această schimbare. Dumnezeu m-a ajutat să achiziționez o casă aici. Da, ne-am chinuit câteva luni, până am reușit, dar acum suntem bine. Dormim în patul nostru, avem o mașină bună aici. Ne permitem să ducem o viață nu chiar foarte luxoasă, dar nici foarte modestă. Pot să mă bucur sufletește, dar și să îmi feresc copilul de problemele care ne-au afectat în trecut”, a dezvăluit Brigitte.

FOTO. Ce afacere are Brigitte Pastramă în România

+9 FOTO

Chiar dacă nu mai locuiește în România, Brigitte Pastramă are în continuare afaceri în țară, de care se ocupă soțul ei. Are un loc de joacă în București, pe care vrea să-l lase în grija unei persoane de încredere, pentru a petrece mai mult timp în Dubai cu Florin Pastramă. 

„E mai frumoasă revederea, atunci când «poftești» o vreme după partener. E și mai frumos, nu este o problemă. Noi avem încredere unul în celălalt, deoarece avem încredere în Dumnezeu și încercăm să trăim cu frică de Dumnezeu. E puțin dificil, deoarece Florin ne vizitează aici, dar trebuie să se ocupe de afacerea din România. 

Dar e un sacrificiu pe care ni l-am asumat. El e foarte implicat în proiectul cu locul pentru petreceri de copii. Iar până nu vom găsi un manager care să ne ajute acolo, el nu va putea să vină mai des aici. Sperăm să găsim pe cineva de încredere. Eu mi-aș dori să fie chiar fiul meu, dar nu știu. Am încredere și eu, și Florin, că toate se vor rezolva așa cum trebuie”.

Citește și:

„Asta e pensia, mi-am asigurat bătrânețea”. Dumitru Dragomir a dat cărțile pe față

Cea mai sexy fană a lui Haaland, mesaj special în ziua derby-ului cu United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
81mada
81mada  •  02 Noiembrie 2023, 22:06

Si ce legatura are stirea asta cu sportul? Aaa a facut si asta puscarie… Cum sa cumpere lumea un ziar de sport de pe taraba daca vede o stire ca asta, mai bine ia cancan!

dobrin
dobrin  •  31 Octombrie 2023, 19:41
Postat de mihneailie030 pe 30 Octombrie 2023, 12:40

Fosta Brigitte Sfat... Cea cu,, fetele,,. A făcut și închisoare, pe tema asta. Important e sa fie promovată.... Bravo presei române.

Pe vremea mea se numeau altfel, nu "femei de afaceri" ca acum...

mihneailie030
mihneailie030  •  31 Octombrie 2023, 15:07
Postat de 1945sv0509 pe 30 Octombrie 2023, 19:57

Fosta Seifert.

Oricum s, ar fi numit, este o femeie de o calitate mai mult decât îndoielnic***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează