STIRI EXTRASPORT  ·  ACTUALITATE

VIDEO Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”: „Parlamentari, doctori, vedete/ Le e frică de izolete”

Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”
Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 23:06

Persoanele din Centrul Multifuncțional Caraiman din Capitală, aflat în subordinea Primăriei Sectorului 1, au asistat recent la unele scene confuze. 

Cadrele medicale ale instituției, însoțite chiar de Livia Gomes, directoarea Centrului, apar în videoclipul piesei „Bogații și săracii”, o melodie interpretată de nimeni altul decât Florin Petrescu, „Axinte” din Vacanța Mare, scrie Libertatea

Data la care s-a filmat clipul i-a pus în încurcătură pe actorul Florin Petrescu și pe directoarea Livia Gomes. Primul i-a declarat reporterului Libertatea că „nu mai știu, cam cu o lună jumătate, cred că… era până să apară starea de urgență”, în timp ce Livia Gomes a afirmat că: „nu știu dacă a fost filmat în timpul stării de urgență”.

Versurile din melodie: „Parlamentari, doctori, vedete, le e frică de izolete”

“În lumea asta, cât e de mare, unii-s bogați, au milioane, dar mulți sunt, Doamne, nefericiți, n-au bani nici casă, nu au servici! Tot ne e teamă că nu va trece acest COVID-19 – parlamentari, doctori, vedete, le este frică de izolete. 

Dar poate va veni o zi, când soarele va răsări și va-ncălzi cu raza lui și inima săracului. Poate vom fi cu toții frați, și cei săraci și cei bogați, poate nu ne vom mai dușmăni și fericiți cu toți vom fi!

Citește și alte știri de actualitate: S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (1)
amicu  •  02 Iunie 2020, 08:52

cand ii vad acolo dansand pe langa ambulante, parca imi este teama ca aia ne trateaza pe noi. Sa inteleg ca e relaxare mare prin spitale daca in timpul serviciului mai filmezi si un videoclip (bine, mult spus, videoclip).

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1