GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ACTUALITATE

VIDEO Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”: „Parlamentari, doctori, vedete/ Le e frică de izolete”

Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”
Cadre medicale și directoarea unui centru din București apar în clipul lui „Axinte” din „Vacanța Mare”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 23:06

Persoanele din Centrul Multifuncțional Caraiman din Capitală, aflat în subordinea Primăriei Sectorului 1, au asistat recent la unele scene confuze. 

Cadrele medicale ale instituției, însoțite chiar de Livia Gomes, directoarea Centrului, apar în videoclipul piesei „Bogații și săracii”, o melodie interpretată de nimeni altul decât Florin Petrescu, „Axinte” din Vacanța Mare, scrie Libertatea

Data la care s-a filmat clipul i-a pus în încurcătură pe actorul Florin Petrescu și pe directoarea Livia Gomes. Primul i-a declarat reporterului Libertatea că „nu mai știu, cam cu o lună jumătate, cred că… era până să apară starea de urgență”, în timp ce Livia Gomes a afirmat că: „nu știu dacă a fost filmat în timpul stării de urgență”.

Versurile din melodie: „Parlamentari, doctori, vedete, le e frică de izolete”

“În lumea asta, cât e de mare, unii-s bogați, au milioane, dar mulți sunt, Doamne, nefericiți, n-au bani nici casă, nu au servici! Tot ne e teamă că nu va trece acest COVID-19 – parlamentari, doctori, vedete, le este frică de izolete. 

Dar poate va veni o zi, când soarele va răsări și va-ncălzi cu raza lui și inima săracului. Poate vom fi cu toții frați, și cei săraci și cei bogați, poate nu ne vom mai dușmăni și fericiți cu toți vom fi!

Citește și alte știri de actualitate: 

Cât timp sunt bolnavii de coronavirus contagioși » Rezultatele unui nou studiu

Momente ȘOCANTE în SUA! Un campion din NBA lovește cu bestialitate un bărbat în timpul protestelor: „Unul dintre nenorociții de băieți albi nu știa unde merge”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  02 Iunie 2020, 08:52

cand ii vad acolo dansand pe langa ambulante, parca imi este teama ca aia ne trateaza pe noi. Sa inteleg ca e relaxare mare prin spitale daca in timpul serviciului mai filmezi si un videoclip (bine, mult spus, videoclip).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează