GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  APARIȚIE

FOTO Carmen Electra a stârnit fiori cu apariția în „The Last Dance” » Record de căutări pe site-urile pentru adulți

Carmen Electra în „The Last Dance” +45   FOTO
Carmen Electra în „The Last Dance”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 08:45

„The Last Dance”, documentarul realizat de ESPN și Netflix despre Michael Jordan, a avut impact uriaș și pe site-urile pentru adulți, după ce Carmen Electra a apărut într-un episod.

Documentarul care vorbește despre Michael Jordan și despre Chicago Bulls a readus-o în prin plan pe Carmen Electra (48 de ani), fosta vedetă TV, actriță și fotomodel. Într-unul dintre episoade, sunt difuzate imagini cu Dennis Rodman, unul dintre cei mai excentrici jucători din istorie, și cu Electra. Cei doi au fost căsătoriți între 1998-1999, iar Electra a vorbit despre relația dintre ei.

Carmen Electra, căutată pe site-urile pentru adulți

După apariția în documentar, fanii au fost încântați de Carmen Electra, iar căutările cu numele ei pe pornhub, cel mai mare site de filme pentru adulți, au atins cote uriașe. Astfel, potrivit TMZ, au fost 1,7 milioane de căutări cu numele ei în doar o săptămână!

Pe 26 aprilie, în ziua în care a apărut documentarul, erau 14.796 de căutări, dar în ziua următoare numărul a ajuns la 393.000. Recordul a fost atins pe 28 aprilie când au fost înregistrate 588.000 de căutări cu Carmen Electra.

FOTO Carmen Electra a stârnit fiori cu apariția în „The Last Dance” » Record de căutări pe site-urile pentru adulți

FOTO: tmz.com

„Într-o zi, când cei de Chicago Bulls aveau o zi liberă, Dennis a zis care are o surpriză pentru mine. M-a legat la ochi, m-a urcat pe motocicleta lui, iar când am putut vedea din nou eram în centrul de pregătire al echipei, pe terenul central. Eram ca doi copii într-un magazin de dulciuri. Am mâncat înghețată din frigider și am făcut sex peste tot: în sala de forță, în camera de recuperare și pe teren” 
Carmen Electra pentru Los Angeles Times

+41 FOTO

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu a postat imagini fierbinți pe Tik Tok

Vezi și: 

Jovana nu se plictisește în izolare! Cum își petrece „vecina” din Serbia timpul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează