STIRI EXTRASPORT  ·  PROVOCARE

VIDEO. Caster Semenya l-a învins pe Cristiano Ronaldo la provocarea din sufragerie: „«Bestia» a fost înfrântă!”

Caster Semenya și Cristiano Ronaldo participând la provocarea „Living Room” // sursă foto: Instagram @castersemenya & @cristiano +12 FOTO
Caster Semenya și Cristiano Ronaldo participând la provocarea „Living Room” // sursă foto: Instagram @castersemenya & @cristiano

Articol de — Marti, 07 Aprilie, 16:21

Caster Semenya (29 de ani), atleta sud-africană dublă campioană olimpică la 800 m, a făcut 176 de abdomene în 45 de secunde, cu 34 peste recordul lui Cristiano Ronaldo (35 de ani).

Numai câteva zile a rezistat recordul, stabilit de Cristiano Ronaldo, în provocarea „The livingroom Cup" lansată cu spijinul Nike. Atacantul lui Juventus i-a chemat la o întrecere pe toți pe perioada carantinei după ce a făcut 142 de abdomene în 45 de secunde: „Cine mă poate întrece?".

Ceea ce n-au reușit Ansu Fati, Vinicius Jr, Lieke Martens a făcut o foarte cunoscută atletă sud-africană.

Caster Semenya a spulberat performanța lui Ronaldo

Caster Semenya a terminat cele trei sferturi de minute de exerciții fizice cu 176 de execuții, cu 34 mai multe decât căpitanul Portugaliei. 

„A făcut și ea ce-a putut, dar a învins «Bestia»", au glumit fanii, după ce s-a publicat pe Instagram filmulețul în care sportiva de 29 de ani, dublă campioană olimpică la 800 de metri în 2012 și 2016 și multiplă campioană mondială, realizează performanța.

GALERIE FOTO. Caster Semenya, dublă campioană olimpică la 800 m

+13 FOTO

  • sursă foto: Instagram @ castersemenya

Citește mai multe știri despre provocările la care participă sportivii:Câștigătoarea Survivor a divorțat. Crunt ce i-a făcut fostul soț! Imagini greu de privit pentru Elena Ionescu

Libertatea

Comentarii (2)

rapid_visiniu  •  08 Aprilie 2020, 11:47

Pare atlet, nu atletă!

gago747  •  08 Aprilie 2020, 09:40

Aha, 'atleta' aia care de fapt este bărbat?!? da, da, da, știm, femeile neomarxiste sînt muuuult mai bune decît bărvații, mai ales dacă sînt ele însele bărbați.

Vezi toate comentariile (2 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1