GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INSTAGRAM

„Cât a îmbătrânit!” » Dolph Lundgren, apariție de senzație pe plajă, cu iubita cu 38 de ani mai tânără

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 21:08 / Actualizat sambata, 08 august 2020 21:33

Dolph Lundgren, unul dintre cei mai apreciați actori ai filmelor de la Hollywood în anii '80-'90, a ajuns la 62 de ani. 

Lundgren a fost filmat la plajă, în Malibu, de paparazzi alături de logodnica sa cu 38 de ani mai tânără, Emma Krokdal. Născut în Suedia, Dolph Lundgren arată îmbătrânit, în schimb iubita sa se prezintă extraordinară și face senzație pe plajă. Vezi imaginile în galeria foto de mai jos:

GALERIE FOTO Ea e BOMBA sexy pentru care Adi Popa a divorțat! Imagini incendiare din vacanță, de pe o insulă pustie

+3 FOTO

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  08 Martie 2021, 18:02

Pai la 62 de ani ar trebui sa arate imbatranit in comparatie cu imaginea din filmele lui de acum 20-30 de ani. Si in comparatie cu tipa de langa el cu 38 de ani mai tanara. Altfel arata foarte bine pentru varsta pe care o are. Si este intr-o forma fizica excelenta, mult mai buna decat a fostilor fotbalisti din generatia de aur care au vreo zece ani mai putin dar au burti de vreo zece ori mai generoase. Sincer vorbind nu as spune ca este sexagenar, sunt oameni care la 40 arata mai batrani decat el. Ar fi fost extrem de ciudat sa-si fi incremenit fata cu operatii estetice ca sa arate ca la 30 de ani.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează