GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  

FOTO Patroana-antrenoare nu îi înțelege pe români: „Cum poți să trăiești cu 7.000 de lei?”

Cătălina Andreea Nițu / Foto: Instagram +26   FOTO
Cătălina Andreea Nițu / Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2024 20:11 / Actualizat sambata, 02 martie 2024 21:17

Cătălina Andreea Nițu, patroana-antrenoare a juniorilor de la FC New Champions, a dezvăluit motivul pentru care a renunțat să mai joace fotbal, deși are 26 de ani și nu a suferit nicio accidentare gravă. Cătălina a spus că nu putea trăi cu salariul pe care îl primea când era jucătoare.

Ea a mărturisit că juca doar din plăcere și a expus situația din fotbalul feminin românesc, unde salariile sunt foarte mici. Potrivit acesteia, doar câteva echipe își permit să plătească „salarii bune” cuprinse între 4.000 și 7.000 de lei lunar. Mai mult decât atât, la fel ca în Superligă, și femeile se confruntă cu întârzieri la plata salariului.

Cea mai atrăgătoare karatistă a furat inima unui milionar elvețian. L-a dat peste cap cu pozele de pe Instagram
MONDEN
Cea mai atrăgătoare karatistă a furat inima unui milionar elvețian. L-a dat peste cap cu pozele de pe Instagram

Oricum, pentru standardul de viață al frumoasei femei de afaceri, chiar și un salariu de 7.000 de lei nu ar fi fost suficient. „Cum poți să trăiești cu banii aceia?”, s-a întrebat retoric Cătălina.

Cătălina Andreea Nițu practica fotbalul doar ca pe un hobby

FOTO: Instagram @Cătălin Andreea Nițu
FOTO: Instagram @Cătălin Andreea Nițu
FOTO: Instagram @Cătălin Andreea Nițu
FOTO: Instagram @Cătălin Andreea Nițu
FOTO: Instagram @Cătălin Andreea Nițu
+22 FOTO

„Jucam doar de plăcere. Nu puteam să joc doar de plăcere atât timp. Fotbalul feminin este foarte slab dezvoltat în România. Am ales să fac pasul acesta către antrenorat pentru că nu voiam să ies din fenomen. Deși am promovat cu echipa la care am jucat în liga a doua, nu am primit prime, așa cum era normal.

Am jucat doar de plăcere, sunt doar câteva echipe în România care plătesc salarii bune, dar 4-5-6.000 de lei (n.r.- lunar). Cum poți să trăiești cu banii aceia? Să zicem că pleci la Cluj-Napoca sau la Timișoara, unde sunt salarii puțin mai mari, dar ce faci? Pleci de acasă pentru 6-7.000 de lei?

Pe care poate nici nu-i primești la timp, cum se întâmplă și la echipele masculine... Mai mult de aceea m-am lăsat. Simțeam că nu pot să fac performanță, așa că am ales să performez în antrenorat”, a declarat Cătălina Nițu, invitată la un podcast.

Ea a vorbit inclusiv despre mesajele pe care le primește pe social media în urma fotografiilor sexy pe care le postează.

„La meciuri mă duc în trening, dar pe Instagram mai postez (n.r.- fotografii sexy) și primesc mesaje: «De asta îți vin copiii la antrenamente, că arăți atât de bine? De ce postezi astfel de poze?»”, a spus Cătălina, care a mai evidențiat și că a fost abordată de fotbaliști profesioniști: „„Am avut, da (n.r.- abordări). Și din Liga 1, și din Liga 2, de la mai multe echipe”.

Cătălina Andreea Nițu, patroana-antrenoare a juniorilor de la FC New Champions

Cătălina Andreea Nițu (26 de ani) e antrenoare la echipa de juniori FC New Champions, pe care o și conduce din calitate de finanțator.

După ce a lucrat la alte echipe, ea a decis să își înființeze propriul club, unde antrenează copii născuți în 2015. Cătălina are carnet de antrenor și țintește licența PRO, care i-ar permite să antreneze inclusiv echipe din Liga 1.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Iuliana Pepene, cea mai sexy prezentatoare de știri din România face ravagii în sala de forță!

Citește și:

Cea mai sexy antrenoare din România, pe stadion la U Cluj - FCSB » Ce a încântat-o: „Îmi place. Are suflet”
METROSPORT
Cea mai sexy antrenoare din România, pe stadion la U Cluj - FCSB » Ce a încântat-o: „Îmi place. Are suflet”
Georgina Rodriguez, mai sexy decât permite legea. La propriu! » Au fost forțați să cenzureze poza cu iubita lui Cristiano Ronaldo
Iran
Georgina Rodriguez, mai sexy decât permite legea. La propriu! » Au fost forțați să cenzureze poza cu iubita lui Cristiano Ronaldo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  03 Martie 2024, 16:37
Postat de Stelian66 pe 03 Martie 2024, 09:32

Dacă mai ai și copii și rate la Bancă , doar supraviețuiești .

Las-o in pace ca habar nu are cum e sa traiesti in lumea reala. Sa se uite putin inapoi in viata ei isi va aminti cu traia cu mult mai putin

FalconCrest
FalconCrest  •  03 Martie 2024, 12:34

eu tot nu inteleg din ce traieste duduia. si daca ar avea 20 de copii in grupa(cea ce este mult) si ar lua de la fiecare 300 de lei(cea ce este din nou mult),ar ajunge la 6 mii. deci din ce traieste de spune ca 7 mii de lei pe luna este putin. asa ca idee,doar 8% din angajatii Romani au salarii mai mari de 7 mii de lei net. deci 92% din Romanii anagajti au sub 7 mii.

FcFcsb_e_SteauaBucuresti
FcFcsb_e_SteauaBucuresti  •  03 Martie 2024, 11:50
Postat de Catalynn.16 pe 02 Martie 2024, 23:08

Cred ca putem merge puțin și pe semantica aici. Când salariul mediu in zonele cu venituri mai ridicate gen București sau Cluj, este sub 6000 de lei, firește ca te poți descurca cu 7000 de lei pe lună . Însă una e “să trăiești” și alta “să supraviețuiești”! Dacă vrei “să trăiești” viața, trebuie să fii de acord ca 7000 de lei nu sunt deloc suficienți. :-))))

Alt fraier care vorbeste de salariul mediu,asa cum ne e bagat pe gat de media! Cati castiga salariul mediu si de ce ne raportam la el cand de fapt la salariul minim trebuie sa ne raportam? In Bucuresti,care din ce stiu eu e in Romania,salariul minim este 2070 de lei,asa cum e in toata tara! Cand esti prost,aduni salariul unora care iau 20.000 cu al unoracare iau 2070 si faci media,care probabil doar pe prosti ii face sa se simta bine! In rest,30% din anagjati castiga salariul minim,iar peste 1 mil de pensionari castiga maxim 1200 de lei lunar. Tu continua sa crezi si sa vorbesti de salariul mediu si-n faptul ca romanii castiga 4000 de lei lunar,sau cat te-au prostit astia ca ar fi!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează