GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  MONDEN

Ce a lăsat-o mască pe Anamaria Prodan la Abi Talent: „După vreo 15 ani de pian, mi-e greu să înțeleg”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 09:16

Anamaria Prodan și Abi Talent, una dintre vedetele youtube, care se laudă cu 55 de milioane de vizualizări pe canalul media.

„Abi Talent este un puști foarte, foarte talentat pe partea asta de trap. Mie îmi e greu să înțeleg muzica asta după 15 ani de pian, dar este un trend. Partenerul meu, Adrian Thiess îl ajuta să-și facă o carieră de vis. Thiess răspunde de partea asta din companie. El este nr. 1 pe partea de management artiști”, a declarat Anamaria Prodan pentru cancan.ro. 

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată la Londra! Dialog INCREDIBIL: „Aveți voi bani de mine?”

Anamaria Prodan, unul dintre cei mai importanți agenți români ai momentului, și-a adus aminte la GSP Live cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată, într-un restaurant din Londra.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.  

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, la GSP Live.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan, anunț COLOSAL: „Familia regală din Emiratele Arabe Unite e interesată de Dinamo, Negoiță a primit o hârtie aseară!” » Ce scrie în ea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează