GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPORT&BEAUTY

GALERIE FOTO. Cindy Alvarez, soția de fotbalist lipsită de inhibiții: „Ciudată, frumoasă și magică”

Cindy Alvarez, soția fotbalistului Matheus Uribe de la FC Porto // sursă foto: Instagram @ cindyalvarezgarcia989 +27   FOTO
Cindy Alvarez, soția fotbalistului Matheus Uribe de la FC Porto // sursă foto: Instagram @ cindyalvarezgarcia989

Articol de GSP - Publicat marti, 28 aprilie 2020 18:21

Cindy Álvarez, soția jucătorului de la FC Porto Matheus Uribe (29 de ani), continuă să arate pe rețelele de socializare că nici în această perioadă de carantină nu neglijează sportul.

Despre exercițiile fizice, Cindy spune că sunt secretul formelor lăudate de peste 370.000 de urmăritori de pe Instagram. 

Ea a împărtășit o serie de fotografii pe terasa casei sale, la Invicta, în timpul câtorva exerciții cu titlul: „Fii tu însuți, lasă oamenii să vadă persoana reală, imperfectă, particulară, ciudată, frumoasă și magică".

+23 FOTO
  • sursă foto: Instagram @ cindyalvarezgarcia989

VIDEO: Romina Neacșu pozează INCENDIAR și e cea mai sexy antrenoare de fitness din România

Citește mai multe știri:

GALERIE FOTO Viviana Sposub își încântă fanii cu fiecare apariție! Asistenta TV e pasionată de muzică și sport

GALERIE FOTO Iuliana Pepene, cea mai răvășitoare apariție de la TV! Mesajul postat de ziua ei: „Anul ăsta să fie excentric”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează