GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  ANTENA 1

GALERIE FOTO „Niciun bărbat nu face pasiuni pentru femei cumsecade” » Iuliana, cea mai sexy prezentatoare din România: „Am fost foarte bună la sprint”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 12:00 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 09:52

Iuliana Pepene, prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, postează zilnic imagini din viața ei și primește o mulțime inimioare pe Instagram. 

Chiar dacă se trezește dis-de-dimineață, Iuliana e toată un zâmbet și nu ratează momentul să glumească zilnic și să-i facă pe prietenii virtuali să se simtă bine. Nelipsită de pe rețelele de socializare, Iuliana a dovedit că are pasiuni dedicate mai mult bărbaților. „Nimeni n-a făcut pasiuni pentru femei cumsecade. Doar zic!", a postat de curând pe Instagram.  

+20 FOTO

Iuliana Pepene: „Sunt foarte bună la fugă”

În fiecare dimineață, mă trezesc la ora 3. Pare că am fusul orar inversat, pe Brazilia. Am o meserie decentă. Vin în redacție, la ora 5 mă machiez, ca la 6 să fiu live la Știri. Am avut cea mai frumoasă copilărie. O perioadă superbă. Am crescut la Zărnești. Fără frați, fără surori. Ne jucam goagăle, un fel de golful lui Iohannis, dar un pic altfel. Luam capacii de la sticle, le îndreptam, se chemau beroase. Dădeam cu o bilă de rulment, cu degetul, și le dărâmam. Făceam și chestii cu carbit. Am fost cea mai bună la sprint în liceu, dar părinții nu mă lăsau să particip la competiții. Dar am rămas bună la fugă. 
- Iuliana Pepene la podcastul lui Cătălin Oprișan

Iuliana merge cu motorul, face show cu ATV-ul prin pădure, e îndrăgostită de mașinile puternice, iar de curând s-a întors de la Salonul Auto de la Paris. „Ești cea mai frumoasă prezentatoare din România”, i-a scris un admirator în comentarii. 

De mică mi-au plăcut mașinile. Urmăream cum conduce tatăl meu. În facultate, am devenit bolnavă tot timpul, am tras chiulul de la sport. Trebuia să merg în alte clădiri. 
- Iuliana Pepene

+45 FOTO

GALERIE FOTO A renunțat la tenis, după care s-a dezlănțuit: „Am fost foarte disciplinată”

FOTO În 2010 era campioană mondială la bârnă, acum e manichiuristă în Brașov: „Fac tot: cu gel, semipermanente!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
dr.jivago
dr.jivago  •  15 August 2023, 19:19

Draga Iuliana , ma bucur ca ai avut cea mai frumoasa copilarie, ca esti cea mai frumoasa prezentatoare , am inteles in final ca erai cea mai buna si la fuga... Dar banuiesc , ca erai cea mai buna la fuga ..de gramatica??? ,, Luam capacii de la sticle...,,? ,,Faceam chestii de carbit..,,? ,, Ne jucam goagale...,,? Doamne fereste dar Gheboasa pare intelectual subtire, pur-sange pe langa tine...

Joe2022
Joe2022  •  15 August 2023, 19:14

Cine o fi managerul ăla care a angajato? *** PS . Pt ăla cu Simona Țăranu, sunt câteva mai bune decât Simona Țăranu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Dontlookbackwithanger
Dontlookbackwithanger  •  04 Mai 2023, 04:52
Postat de cpt.ahab pe 24 Octombrie 2022, 11:59

Când te învârți numai printre derbedei și proști, e normal să crezi că toți bărbații fac pasiune pentru unele ca ea! Săraca, nici nu vreau să știu ce găunoși îi trimit inimioare, pentru că s-a umplut lumea de lucruri slabe.

Cică, găunoși, cum ești tu, ii trimit inimioare! Hai că iar te doare mana de la acest material !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează