GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Ultimul bilanț din Italia: câți oameni au murit în ultimele 24 de ore

756 de persoane  au murit în Italia în ultimele 24 de ore. foto: Guliver/Getty Images
756 de persoane au murit în Italia în ultimele 24 de ore. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 19:20

CORONAVIRUS. Italia continuă să fie una dintre țările care suferă din plin din cauza pandemiei de COVID-19. Bilanțul morților din ultimele 24 de ore e, totuși, într-o ușoară scădere față de ultimele două zile. 

Autoritățile italiene au anunțat în această seară decesul a 756 de persoane în precedentele 24 de ore. Numărul total al cazurilor din Peninsulă a ajuns la 97.689 de persoane infectate cu noul coronavirus. 

Vineri, Italia a avut cel mai negru bilanț de la începutul pandemiei, fiind înregistrate nu mai puțin de 969 de decese. Sâmbătă, au murit 889 de persoane. În total, numărul persoanelor care au murit în Italia este de 10.779 de oameni.

Italia, locul 2 mondial la numărul de îmbolnăviri

Italia e pe locul 2 mondial la numărul de cazuri înregistrate, cu 97.689 de persoane. Pe primul loc se află Statele Unite, cu 131.366, în timp ce a treia cea mai afectată țară e China, cu 81.439 de persoane infectate.

În România, numărul deceselor ajunsese în această seară la 42.

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. „Rușine mare, domnule Țiriac” vs „Fapte, nu vorbe ca Becali” » Reacții contradictorii, după ce fundația celui mai bogat român a anunțat cât donează

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează