GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Primarii din Italia, apel disperat către cei care încalcă restricțiile: „Cine dracu' o să vă admire părul aranjat în sicriu?”

8.215 persoane au murit în Italia din cauza COVID-19. foto: Guliver/Getty Images
8.215 persoane au murit în Italia din cauza COVID-19. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 martie 2020 07:10

Italia continuă să sufere din cauza pandemiei de coronavirus: numărul persoanelor decedate a depășit 8.200, situația din Peninsulă fiind din ce în ce mai îngrijorătoare.

Primarii din mai multe localități italiene fac apeluri disperate către cetățeni, pe care îi îndeamnă să rămână în case. Așa cum se întâmplă pe tot mapamondul, există în continuare situații în care oamenii sfidează restricțiile impus de autorități. 

Mai jos sunt câteva dintre mesajele transmise de primarii din Italia:

„Un alt lucru care mă înnebunește e că lumea merge în secret la saloanele de înfrumusețare. Veți muri îngrijiți, dar veți muri!” - Morena Martini, primarul din Rossano Veneto

„Înțelegeți că sicriul va fi închis? Cine dracu' credeți că o să vă admire părul aranjat în sicriu?- Antonio Decaro, primarul din Bari

„Am găsit pe stradă un cetățean plimbându-și cu mult patos câinele. I-am spus: «Hei, nu ești Will Smith în filmul I am a Legend», așa că i-am sugerat să se ducă acasă” - Giuseppe Falcomatà, primarul din Reggio Calabria

VIDEO // România a depășit pragul de 1.000 de persoane infectate

Citește și alte știri despre coronavirus:

A cincea zi consecutivă în care peste 600 de italieni și-au pierdut viața din cauza coronavirusului

Câți bucureșteni vor fi, de fapt, testați pentru coronavirus » Adrian Streinu Cercel: „Testul se va face în stradă”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează