GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. Mărturia unei asistente DSP care lucrează în Vama Nădlac: „Muncim câte 12 ori în frig, dar lumea ne blamează”

Vama Nădlac e un punct fierbinte al României
Vama Nădlac e un punct fierbinte al României

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 09:43

O asistentă DSP care lucrează în Vama Nădlac, unul dintre punctele fierbinți prin care sute de români intră zilnic în țară, povestește pentru Libertatea condițiile cu care se confruntă zilnic. 

Sub protecția anonimatului, aceasta a relatat detalii din Vama Nădlac: „Îmi asum tot ce spun, dar în lumina demiterilor de la DSP Arad, toată lumea se teme de repercusiuni. Toți se tem să vorbească. Lumea însă trebuie să știe adevărul despre noi, cei care muncim. 

E dezastru. Suntem în prima linie cu băieții de la Poliția de Frontieră, stăm în chicineta lor de un metru jumate pe unu douăzeci. 

Toate mașinile sunt pornite, cu țeava de eșapament în jurul nostru, ne intoxicăm. Se intră pe 10 benzi la TIR- uri și sunt șase-șapte benzi la mașini mici și vin mașinile cum curge apa la robinet. Așa vine puhoiul”, a mărturisit aceasta, în exclusivitate pentru Libertatea

„Muncim câte 12 ore în frig, mănânc un sandviș pe zi. În ciuda efortului nostru, toată lumea ne blamează” Dintr-un sandviș mănânc de trei ori într-o zi, nu-l pot termina, că nu am timp”- Asistentă DSP din Vama Nădlac

Citește articolul integral pe Libertatea - AICI

VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj în contextul pandemiei de coronavirus: „Nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm”

Citește și alte știri despre coronavirus:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează