GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. România începe testarea în masă. Vin primele 200.000 de kituri COVID-19 din Coreea

8 oameni au murit până acum în România din cauza pandemiei de coronavirus
8 oameni au murit până acum în România din cauza pandemiei de coronavirus

Articol de GSP - Publicat marti, 24 martie 2020 20:24

Mâine sosesc în țara noastră primele 200.000 de kituri COVID-19 din Coreea. În total, România va da 30 de milioane de euro, „sub prețul pieței”.

Pentru achiziția totalului de 2 milioane de teste, guvernele Coreei și Chinei au fost căutate direct de Guvernul de la București, iar Unifarm a făcut tranzacția care, practic, dă startul testării de masă în România. Personalul medical va fi prioritar, informează în această seară Libertatea

Un avion DHL, plecat din Seul, care va face o escală tehnică, va ateriza mâine dimineață pe Otopeni. În el e încărcată prima tranșă de 200.000 de teste moleculare pentru coronavirus.

Articolul poate fi citit integral AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
martipan1
martipan1  •  24 Martie 2020, 21:20

idiotii de ziaristi au prioritate

Vezi toate comentariile (1)
Comentează