GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ministrul Nelu Tătaru a estimat când vor fi relaxate măsurile impuse împotriva coronavirusului

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 18:42

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru afirmă că relaxarea măsurilor impuse în pandemia de coronavirus prin ordonanțele militare va începe cel mai devreme la finalul lunii mai. 

„Nu este momentul de relaxare, impune chiar și mai multă precauție. Dacă vom vedea la un moment dat că am depășit acel vârf, numărul de cazuri va fi în scădere, putem să ne gândim la o relaxare la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie, dar pentru fiecare localitate în parte. Nu poți da drumul dintr-odată la niște localități carantinate”, a declarat Nelu Tătăru la Antena 3.

VIDEO / Simona Halep, Nadia Comăneci și Ianis Hagi, mesaj pentru cei din linia întâi cu dragoste, admirație și prețuire!

„Relaxăm, dar totuși cu niște reguli impuse: cu mască și cu mănuși. Chiar dacă relaxăm, aceste măsuri- masca, igiena, mănușile- trebuie să rămână pentru o perioadă mult mai lungă, două- trei – patru luni. Evitarea locurilor aglomerate, păstrarea distanțierii sociale, menținerea unei atitudini precaute sunt cele care ne vor da viitorul urmărilor doi ani, când va trebui să conviețuim cu acest virus”, a explicat Ministrul Sănătății. 

Cum arată Bucureștiul pe timpul stării de urgență

+45 FOTO

Citește și alte știri despre coronavirus:

Coronavirus: 38 de întrebări și răspunsuri oficiale în perioada Paștelui. De la slujba de Înviere până la ce vizite sunt permise

COVID-19. Abia ieșit din carantină, un bărbat din Blaj a sfidat starea de urgență: „Mă duc la un prieten să beau o bere” » Ce amendă uriașă a primit

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
bscf
bscf  •  13 Aprilie 2020, 08:58
Postat de Daniel Claudiu Sanda pe 13 Aprilie 2020, 06:04

Singurul ministru care se implica si face ceva, efectiv este prezent peste tot, nu sta la birou!!!Nu ma intereseaza ca e din PNL sau din nu stiu ce partid....chiar se implica in combaterea epidemiei!!!Romania are nevoie de asa oameni!!!!!!!!!!

Exact... nu sunt un sustinator pnl, psd, usr...etc... dar trebuie sa fii idiot sa nu apreciezi munca unui om, asa cum e acest ministru al sanatatiii....sau arafat... numai idiotii caracterizeaza un om, in functie de simpatii politice...

bscf
bscf  •  13 Aprilie 2020, 08:56
Postat de popescu222 pe 13 Aprilie 2020, 07:53

E ilogic si abuziv sa inchizi in casa oameni tineri, nevulnerabili la cv19, si sa distrugi in felul asta economia tarii, si vietile lor (pentru ca isi vor pierde slujbele). Respect Suedia, Canada, si alte tari care au gasit calea de mijloc in lupta cu coronavirusul.

si de unde stii tu care sunt vulnerabili si care nu? ti-ai asuma prin decizie o astfel de masura? ca din fotoliu toti suntem super fotbalisti, politicieni, etc... Te-ai gandit ca poate aceste masuri au diminuat cazurile la noi?

popescu222
popescu222  •  13 Aprilie 2020, 07:53

E ilogic si abuziv sa inchizi in casa oameni tineri, nevulnerabili la cv19, si sa distrugi in felul asta economia tarii, si vietile lor (pentru ca isi vor pierde slujbele). Respect Suedia, Canada, si alte tari care au gasit calea de mijloc in lupta cu coronavirusul.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează