GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Motive de speranță în Spania: cele mai puține cazuri și cei mai puțini morți din ultimele 19 zile

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2020 19:40

Spania a înregistrat în ultimele 24 de ore 4.226 de noi cazuri de COVID-19 și 446 de decese. E cel mai bun bilanț din ultimele 19 zile.

Spaniolii speră să reducă restricțiile la finalul lunii aprilie, după cum declara ieri Maria Jesus Montero, Ministrul Finanțelor și purtătorul de cuvânt al guvernului spaniol. 

Motive de optimism există după apariția bilanțului ultimelor 24 de ore. Ibericii nu mai avuseseră atât de puține noi cazuri de pe data de 22 martie, când 3.272 de persoane fuseseră confirmate cu COVID-19, iar 391 își pierduseră viața.

Vești proaste din Italia

După două zile în care numărul morților scăzuse, italienii au înregistrat din nou 610 decese. Și numărul cazurilor a crescut. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 4.204 îmbolnăviri, după ce în urmă cu două zile bilanțul scăzuse la 3.039 de cazuri.

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

COVID-19. Scenariu uluitor în cea mai afectată țară europeană de coronavirus: „Pe 26 aprilie, cursul firesc al vieții poate fi reluat”

VIDEO. În plină pandemie de COVID-19, personalul medical al unui spital din Craiova a dansat hora bucuriei după ce a salvat un pacient internat de 32 de zile

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează