GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INEDIT

GALERIE FOTO Cristi Borcea și Nadia Comăneci, roluri-cheie în filmul Miami Bici 2 » Unde a filmat fostul acționar de la Dinamo

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 13:11 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 15:13

Cristi Borcea și Nadia Comăneci fac parte din distribuția filmului „Miami Bici 2”, cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas. Fostul acționar de la Dinamo a filmat în curtea casei lui Codin Maticiuc.

Începând cu 24 noiembrie, filmul românesc Miami Bici 2 va putea fi văzut în toate cinematografele din țară. Cristi Borcea și Nadia Comăneci sunt personajele-cheie ținute secret până acum de întreaga producție. 

FOTO. Cristi Borcea și Nadia Comăneci, roluri-cheie în filmul Miami Bici 2

+9 FOTO

Fostul acționar de la Dinamo apare pentru câteva secunde la finalul comediei, însă publicul a râs cel mai mult la această scenă. 

„Doi «actori» surpriză își fac apariția în film. Una este de nota 10, iar celălalt se varsă în Dunăre și a fost destul de greu de ascuns cele două personaje. Vorbim de Nadia Comăneci și Cristi Borcea care au roluri cheie în film“, a declarat regizorul Jesus del Cerro la finalul filmului într-o sesiune de întrebări, potrivit ziuaconstanta.ro.

Soțul Valentinei Pelinel a acceptat propunerea lui Codin Maticiuc și Matei Dima de a apărea în filmul lor. Cristi Borcea a filmat chiar în curtea casei lui Codin Maticiuc, în București, și nu a avut nicio replică. 

„Pe actrița Amanda Tavarez am chemat-o din Miami în Los Angeles și am filmat acolo. Planul cu Cristi Borcea a fost filmat la mine în curte, în București. Dar ce contează? Contează că s-a văzut bine și s-a văzut ca și cum ar fi fost împreună”, a declarat Codin Maticiuc, potrivit Libertatea.

În schimb Nadia Comăneci a filmat alături de Codin Maticiuc și Matei Dima în Statele Unite ale Americii și s-a descurcat de minune în rolul de actriță. Filmul Miami Bici 2 are în distribuție și o vedetă de la Hollywood, pe Danny Trejo, dar și legende din fotbalul românesc, precum Ilie Dumitrescu și Florin Răducioiu.

FOTO. Detalii despre filmul Miami Bici 2

+9 FOTO

„Miami Bici 2” este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, conform realizatorilor. A fost filmat în Los Angeles, Miami și Las Vegas, cu participarea unora dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Protagoniștii Ilie Piciu (Codin Maticiuc) și Ion Bilă (Matei Dima), alături de actorul de la Hollywood, Danny Trejo, revin pe marile ecrane,

Noua peliculă românească, produsă în stil hollywoodian și cu un scenariu realizat de Alex Coteț, îi urmărește pe Bilă și Piciu într-o călătorie de la Miami la Los Angeles în căutarea visului american adaptat la cel românesc, în stilul „dolari mulți pe muncă puțină”. 

Ei ajung să comită diverse infracțiuni într-un anturaj de „băieți răi”, din care, apoi, încearcă să iasă, moment în care se dezlănțuie haosul. Comedia este cu atât mai interesantă cu cât celebrul actor de la Hollywood, Danny Trejo, s-a alăturat distribuției Miami Bici 2, într-un rol negativ, provocator, nebunesc și amuzant.

Citește și:

Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret
METROSPORT
Cine e femeia din spatele lui Edi Iordănescu » Și-au început relația după despărțirea de Delia și s-au căsătorit în secret
Toți ochii au fost pe ea la România - Elveția! Cine a furat toate privirile pe Arena Națională
MONDEN
Toți ochii au fost pe ea la România - Elveția! Cine a furat toate privirile pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  23 Noiembrie 2023, 16:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează